Το 1-0 επί της Σεβίλλης έστειλε τη Σάλτσμπουργκ για πρώτη φορά στην ιστορία της στη φάση των «16» του Champions League, με την παρέα του Οκαφόρ να τερματίζει στη 2η θέση του 7ου ομίλου πίσω από τη Λιλ.

Εκτός του ιστορικού του θέματος λόγω της πρωτιάς του συλλόγου, αξίζει να σημειωθεί πως αυτή θα είναι η δεύτερη παρουσία ομάδας από την Αυστρία στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Για να βρει κανείς την προηγούμενη, πρέπει να πάει πίσω στη σεζόν 2000/01 και τα απίθανα κατορθώματα της Στουρμ Γκρατς, που παρότι είχε ηττηθεί δύο φορές με 5-0 σε όμιλο με Ρέιντζερς, Γαλατάσαραϊ και Μονακό, είχε βγει πρώτη χάρη στο 3/3 εντός έδρας!

Τότε, ο επόμενος γύρος είχε και πάλι ομίλους, με την Στουρμ να τυχαίνει με Βαλένθια, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και... Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα είχε νικήσει μέσα-έξω (2-0, 2-1).





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πολικό ψύχος στην Αστάνα: Μέχρι -22 η θερμοκρασία και αίσθηση… -27 την ημέρα του Καϊράτ-Ολυμπιακός!

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με την Καϊράτ

Το προβάδισμα του Ολυμπιακού για την απευθείας είσοδο στη league phase του Champions League και η σύμπτωση με τη Σαχτάρ

Πώς μπορεί η Σαχτάρ να «κλέψει» το εισιτήριο του Champions League από τον Ολυμπιακό!

«Απλά πες τις ομάδες σωστά»: Επικό γλέντι με Κάραγκερ για Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης

Το επιβλητικό κορεό, οι αντιδράσεις στα γκολ και το ζεστό χειροκρότημα: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Ρεάλ

Με Εμπαπέ η καλύτερη ενδεκάδα της 5ης αγωνιστικής στο Champions League

Ροντινέι για τον... παλιόφιλο Βινίσιους: «Είναι ο καλύτερος στον κόσμο - Δεν τον έπιανα και όχι από θέμα σεβασμού»

Απειλές κατά του Κοτάρσκι – «Είμαστε δίπλα του»

Η πρώτη τοποθέτηση παίκτη της Λίβερπουλ στα social media: «Είναι δύσκολες οι στιγμές…»