Ο δημοφιλής Νεοζηλανδός ηθοποιός Σαμ Νιλ, γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες «Jurassic Park», πέθανε από πνευμονία, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο εκπρόσωπός του.

Ο Νιλ πέθανε τη Δευτέρα σε ηλικία 78 ετών.

«Ο Σαμ πέθανε από πνευμονία», ανέφερε η δήλωσή του ο ατζέντης του Φίλιπ Γκρεντς. «Πριν αρρωστήσει, ο Σαμ είχε παλέψει γενναία και είχε νικήσει το λέμφωμα μέσω μιας νέας θεραπείας που ονομάζεται θεραπεία CAR-T».

Μια δήλωση νωρίτερα αυτή την εβδομάδα που ανακοίνωνε τον θάνατό του ανέφερε: «Ο Σαμ ήταν περιτριγυρισμένος από την οικογένεια και έφυγε από τη ζωή με την αξιοπρέπεια που χαρακτήριζε όλη του τη ζωή. Η απώλεια ήταν ξαφνική και απροσδόκητη, αλλά ευλογημένη από το γεγονός ότι ο Σαμ παρέμεινε χωρίς καρκίνο».

Ο ατζέντης είπε ότι ο Νιλ, ο οποίος ήταν επίσης γνωστός για τον ρόλο του στο «Peaky Blinders», είχε γυρίσει τέσσερις ταινίες τον τελευταίο χρόνο, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες.

Ο Νιλ αποκάλυψε ότι υποβαλλόταν σε θεραπεία για καρκίνο του αίματος σταδίου 3, ενώ προωθούσε τα απομνημονεύματά του, "Did I Ever Tell You This?", τον Μάρτιο του 2023.

Το 2022, ο Νιλ διαγνώστηκε με αγγειοανοσοβλαστικό Τ-κυτταρικό λέμφωμα, «μια σπάνια, συχνά αλλά όχι πάντα, επιθετική (ταχέως αναπτυσσόμενη) μορφή περιφερικού Τ-κυτταρικού λεμφώματος», σύμφωνα με το Ίδρυμα Έρευνας Λεμφώματος (Lymphoma Research Foundation).

Η δήλωση της Τετάρτης ανέφερε ότι η οικογένεια θα πραγματοποιήσει μια ιδιωτική επιμνημόσυνη δέηση.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο μπαράζ αμερικανικών επιθέσεων στο Ιράν - Το μήνυμα του Τραμπ

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Πειραιά: Έχει καεί ολοσχερώς

Κωνσταντοπούλου: «Η προδοσία της Κύπρου δεν τελείωσε το 1974. Συνεχίζεται»

Δολοφονία Βάγιας Νέστορα: Προφυλακίστηκε και ο 25χρονος - Ένταση έξω από τα δικαστήρια με προσαγωγές και συλλήψεις

Σοβαρή σύγκρουση δύο Ι.Χ. στα Χανιά - Οκτώ τραυματίες, οι τέσσερις νοσηλεύονται

Στον 69χρονο αγνοούμενο ψαρά ανήκει σορός που βρέθηκε στον Κορινό Πιερίας

Θρίλερ με τη σορό σε βαλίτσα στην Κυψέλη: Σήμερα τα αποτελέσματα της νεκροτομής - Εξετάζονται υποθέσεις εξαφανίσεων

Ο άνθρωπος που επί 27 χρόνια διασχίζει τον κόσμο με τα πόδια για ένα στοίχημα

Δολοφονική επίθεση στο σπίτι της οικογένειας Νέστορα - Ενώπιον της ανακρίτριας ο 25χρονος

ΣΤΑΣΥ: Αναβαθμίζεται η προσβασιμότητα στον σταθμό Καλλιθέα - Ξεκινούν οι εργασίες υλοποίησης του έργου