Ικανοποιημένος από την αντίδραση της εθνικής ομάδας, παρά το τραγικό ξεκίνημα στο παιχνίδι με τη Βοσνία, εμφανίστηκε μέσω του OPEN TV ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος τόνισε ότι η Ελλάδα άξιζε ακόμη και τη νίκη.

Αναλυτικά, μίλησε για:

-Το αν το κακό ξεκίνημα οφείλεται στην αλλαγή του συστήματος: «Όχι κάθε άλλο. Είμαστε δουλεμένοι και προετοιμασμένοι για όλα τα σχήματα. Όπως και να λέγεται: 3-5-2 ή 4-4-2. Τα δύο γκολ έρχονται κυρίως λόγω επικοινωνίας των παικτών και όχι λόγω σχήματος. Δυστυχώς ήταν μία άτυχη στιγμή. Δεν έχει σημασία ποιος φταίει. Μπήκαμε φοβισμένοι και κοιμισμένοι και ήρθε αυτό το 2-0. Μετά βγήκαμε μπροστά. Πήραμε το 2-2, αλλά δυστυχώς στο τέλος δεν νικήσαμε, όπως το αξίζαμε».

-Το θετικό αποτέλεσμα και τη συνέχεια: «Μας δίνει ώθηση και μας δίνει και ευθύνη. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Πρέπει να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Εάν δεν πάρουμε θετικό αποτέλεσμα με την Ιταλία δεν θα έχει αντίκρισμα όλο αυτό».

-Την επιστροφή του στην Εθνική: «Σίγουρα η κλήση από τον Άγγελο Αναστασιάδη με εξέπληξε, γιατί δεν έπαιζα στην ομάδα μου. Είχα νομίζω 120 λεπτά. Με χαροποίησε πολύ αυτό. Θα κάνω τα πάντα και για το εθνόσημο και για τον προπονητή μας. Προχωράμε. Εύχομαι η Εθνική να συνεχίσει καλά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube