Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ πήρε την ευκαιρία από τον Εργκίν Αταμάν στα τελευταία λεπτά του ματς του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο και μάλιστα πρόλαβε να κάνει δύο εντυπωσιακές τάπες, με τον νεαρό σέντερ να εκφράζει τη χαρά του για τη συμμετοχή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα και που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Χαίρομαι που τα πήγα καλά και οι συμπαίκτες μου ήταν εκεί για μένα. Είναι όσα ζω μέσα από τις προπονήσεις και όσα παίρνω από κάθε παίκτη ξεχωριστά και προσπαθώ να τα δουλέψω. Με βοηθούν καθημερινά πολύ οι συμπαίκτες μου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

EuroLeague: Όλα τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό και οι πιθανότητες εμφυλίου με Ολυμπιακό

Πήρε το ντέρμπι του Τελ Αβίβ και εξασφάλισε την παρουσία της στα playoffs της Ευρωλίγκας η Χάποελ

Πρόεδρος ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στην Ευρωλίγκα, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς»

Τζέιμς: Χωρίς Ολυμπιακό οι επιλογές του με τις Top ομάδες της τελευταίας πενταετίας στην Ευρωλίγκα

Τέλος και επίσημα από την Dubai BC ο Γκόλεματς

Μπλόσομγκεϊμ: «Νικητής ο Αταμάν, εξαιρετικός ο Μπαρτζώκας»-Τι σχολίασε για ραντεβού Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στα playoffs

Γιατί η αναμέτρηση της Μακάμπι με τη Χάποελ ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό

Μακάμπι-Χάποελ: Εξ αναβολής... εμφύλιος στo Bελιγράδι!

«Απομακρύνεται από τον πάγκο της Dubai BC ο Γκόλεματς»

Μπετσίροβιτς: «Πιστεύω θα είναι στο F4 ο Παναθηναϊκός - Αν μείνει εκτός θα είναι κακό για την ομάδα και την Ευρωλίγκα»