Μία νίκη που δίνει ψυχολογία στον Παναθηναϊκό AKTOR ήταν αυτή επί της Παρί ανέφερε ο Αλέξανδρος Σαμοντούροφ κατά την αναχώρηση της ομάδας από το Παρίσι για την Μαδρίτη ενόψει του αγώνα με την Ρεάλ.

Ο άσος του τριφυλλιού για τον αυριανό αγώνα ανέφερε ότι θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι όλοι οι παίκτες και να είναι καλοί στην άμυνα για να μπορέσει να έρθει η νίκη, υπογραμμίζοντας ότι ο στόχος είναι το 2x2.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αναμέτρηση στη Μαδρίτη…


«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, το ξέρουμε. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέσα στο παιχνίδι και να είμαστε πολύ καλοί στην άμυνα για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για την ώθηση που δίνει η νίκη στην Παρί:

«Κάθε νίκη είναι σημαντική για την ομάδα, μας δίνει ψυχολογία και θέληση για το επόμενο παιχνίδι και θέλουμε να πάμε δυνατά για να κάνουμε το 2x2».

Για την παρουσία του Φαρίντ:

«Μας βοήθησε ο νέος μας ψηλός. Μας έδωσε μεγάλη βοήθεια και πιστεύω θα συνεχίσει έτσι».

Για το πώς έζησε τον Φαρίντ στις προπονήσεις:

«Μια προπόνηση έχει κάνει μαζί μας δεν τον έχω δει πολύ, είναι η αλήθεια».

@sporfm946 Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Σαμοντούροφ ενόψει του ματς του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και τις πρώτες εντυπώσεις από τον Κένεθ Φαρίντ #sporfm #panathinaikos #euroleague #paobc???? ? πρωτότυπος ήχος - sporfm946

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουένο για NBA και Euroleague: «Υπήρχε διχασμός, αλλά πλέον έχει επιτευχθεί σύμπνοια - Ας το κάνουμε όλοι μαζί»

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»