Στο χθεσινό αεροπορικό δυστύχημα μικρού αεροσκάφους στη θαλάσσια περιοχή της Σάμου τη Δευτέρα αναφέρεται με ανακοίνωση της η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).

Όπως υπογραμμίζει «το ιδιωτικό αεροσκάφος τύπου Cessna, C182 απογειώθηκε από τον αερολιμένα της Χάϊφα στο Ισραήλ με δύο (2) επιβαίνοντες. Σύμφωνα με το σχέδιο πτήσης που είχε καταθέσει, το αεροσκάφος θα πραγματοποιούσε ιδιωτική πτήση και θα προσγειωνόταν λίγα λεπτά μετά τις 20:00 στο αεροδρόμιο του νησιού.

Λίγο πριν την προσγείωση του χάθηκε η επικοινωνία με τον Πύργο Έλεγχου στη Σάμο και η ΥΠΑ ενημέρωσε το Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης για την απώλεια επικοινωνίας.  Παράλληλα κινητοποιήθηκαν όλοι οι αρμόδιοι φορείς για τον εντοπισμό του αγνοούμενου  αεροπλάνου στη θαλάσσια περιοχή νότια του αεροδρομίου της Σάμου.

Το Λιμενικό σε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης  εντόπισε και περισυνέλεξε τις σορούς των δύο επιβαινόντων του μικρού αεροσκάφους.

Για το αεροπορικό συμβάν έχει επιληφθεί η Επιτροπή Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων (ΕΔΑΑΠ)».

Ποιά ήταν τα θύματα

Ο Χαΐμ Γκαρόν και η σύζυγός του Έστι είναι οι δυο νεκροί του αεροπορικού δυστυχήματος. Επέβαιναν στο Τσέσνα που υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες συνετρίβη στη Σάμο.

Ισραηλινά ΜΜΕ αποκαλύπτουν πως ο πιλότος του μοιραίου Τσέσνα ήταν πρώην αναπληρωτή διευθυντή στο υπουργείο Επικοινωνιών του Ισραήλ και ένας από τους μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη για διαφθορά του πρώην πρωθυπουργού,  Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Ο Χαΐμ Γκαρόν και η Έστι ήταν ηλικίας περίπου 70 ετών και μόνιμοι κάτοικοι του Τελ Αβιβ.

Πηγή φώτο από israelhayom.com 

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γερμανία: Σε ψυχιατρικό ίδρυμα οδηγήθηκε ο ύποπτος για τον εμπρησμό στη «Φωλιά του Αετού», του Χίτλερ

Εξάρχεια: Διακοπή κυκλοφορίας σε Ιπποκράτους και Σόλωνος λόγω ελέγχου για ύποπτη βαλίτσα

Γαλλία: Ξεκίνησε η κεντρική πορεία στο Παρίσι υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας - Δακρυγόνα και κανόνια νερού σε διαδηλωτές

Μερτς: «Τεράστια απειλή» για τη Γερμανία η Ρωσία - Προειδοποιεί για προσπάθειες αποσταθεροποίησης

Pizza Fan: Τα χρήματα σε σακουλάκια στο σπίτι του «υπαρχηγού» και οι διάλογοι-φωτιά

Μία ώρα πίσω οι δείκτες των ρολογιών τα ξημερώματα της Κυριακής

Ιορδανία: Ενισχύθηκαν τα μέτρα ασφαλείας μετά το μακελειό σε ελληνορθόδοξη εκκλησία - Στους 8 οι νέκροί

Καιρός: Επιστρέφει η ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας - Πού αναμένονται βροχές

Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα 212 ζώα στη Θέρμη – Ελεύθερη αφέθηκε η 54χρονη

Pizza Fan: Ποινική δίωξη για κακουργήματα στους 23 συλληφθέντες - Ποιες είναι οι κατηγορίες