Στην αποστολή του Πανθρακικού για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη συμπεριλήφθηκε ο Ιγκόρ.

Αφού ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, τέθηκε στην διάθεση του Άκη Μάντζιου για το ματς με τους «κίτρινους».

Στον αντίποδα, εκτός έμειναν οι Σέρεμετ (για λόγους τακτικής), Σαρακατσάνος, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες, αλλά και οι τραυματίες Κάσες (προπονείται, αλλά δεν είναι έτοιμος ακόμα) και Κουτσόπουλος.

Τέλος, στη προπόνηση της Παρασκευής οι παίκτες δούλεψαν πάνω σε θέματα που αφορούν τη βελτίωση της τακτικής, αλλά και αρκετή ώρα πάνω στις στημένες φάσεις.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους:
Ίγκορ, Τζάνη, Παπαγεωργίου, Αθανασιάδη, Ντιόγκο, Χασομέρη, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Καθάριο, Ρομέου, Μπεν Σαμπάτ, Μολίνα, Πασχαλάκη, Τριανταφύλλου, Ζδράβο - Ρίζο, Μακρυδημήτρης, Σεϊδάν και Λαδάκη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τελεσίγραφο της ΑΕΚ σε Κόστιτς λένε οι Σέρβοι: «Περιμένει απάντηση τις επόμενες 24 ώρες»

Χαμός στην ανοιχτή προπόνηση του Παναιτωλικού, αποκαλυπτήρια για το άγαλμα του Τιτόρμου

Νέο υπερσύγχρονο πούλμαν για τον Παναθηναϊκό - Τι απεικονίζεται σε αυτό!

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ο Ράφα Μιρ!

Παγκάκης: «Το σημείο που θα κρίνει τη μεταγραφή του Λιβάι στον Παναθηναϊκό - Γι' αυτό τον θέλει ο Νίστρουπ»

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2030 ο Τομ Λουσέ

Τζαλίδης: «Η μεγάλη διαφορά της ΑΕΚ σε σχέση με πέρσι - Περίμενα περισσότερα από αυτούς τους παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Αναμονή για Μικελμπρενσίς – Δεν έχει κάνει ακόμα την τελευταία του κίνηση για Γιαννούλη ο ΠΑΟΚ»

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Βιτάλις: Προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με την Γκιόρ!

ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε από τη Νις η μεταγραφή του Λουσέ - «Καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του»