Φουλ πρόγραμμα «περίμενε» τους ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθης ενόψει της αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Αρχικά, οι παίκτες μαζί με το τεχνικό επιτελείο των Ακριτών παρακολούθησαν βίντεο, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες επισημάνσεις πάνω σε ορισμένες φάσεις.

Μετά ακολούθησε το… κυρίως πιάτο. Η προπόνηση! Εφόσον έκαναν τις προαπαιτούμενες ασκήσεις προθέρμανσης (με αέρα και ψιλή βροχή), στην συνέχεια ο Ραζβάν Λουτσέσκου χώρισε το ρόστερ του σε υποομάδες και τους έβαλε να εκτελέσουν παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Όσον αφορά στο υλικό που έχει στην διάθεση του ο τεχνικός του συλλόγου, παραμένει το ίδιο, καθώς πέρα του Παναγιώτη Τριάδη και του Δημήτρη Κυριακίδη, δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα.

Επιπλέον, η μέρα θα κλείσει με ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα της Skoda Ξάνθης να δειπνεί σε ταβέρνα της περιοχής το βράδυ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προπονείται με την Άαρχους ο Γιόνσον μετά την αποχώρηση από την ΑΕΚ

Και επίσημα τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ο Κοτσόλης

Τσακίρης: «Τι πιστεύουν οι Νίκολιτς-Ριμπάλτα ότι θ’ αυξήσει τις πιθανότητες της ΑΕΚ για Champions League»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός παζαρεύει με τρεις και παίζει πόκερ με άλλους τρεις»

Ολυμπιακός: Αρχίζει η τρίτη περίοδος διάθεσης των διαρκείας

Παγκάκης: «Μπορεί να δώσει χρήματα για Καλάμπρια η Σασουόλο, αλλά… - Σε καλό δρόμο του Φαν Ντρόγκελεν»

O «Μr. Assist» παραμένει στην Κρήτη: Επίσημη η ανανέωση του Γκονθάλεθ με τον ΟΦΗ!

Κετσετζόγλου: «Γιατί βλέπω θετικές για την ΑΕΚ τις εξελίξεις με Λουτσέσκου-Μεντιλίμπαρ»

Σταματέλος: «Στο προσκήνιο και πάλι ο Γιαννούλης για τον Ολυμπιακό - Δεν μπαίνει σε πλειστηριασμό για Τσάπρα»

«Ψάχνει δεξί μπακ η Σασουόλο, στα υπόψιν ο Καλάμπρια του Παναθηναϊκού»

TAGS: Ξάνθη