Η αναμέτρηση της Σαν Λορέντζο με την Πλατένσε για τους «32» στο Κύπελλο Αργεντινής οδηγήθηκε στα πέναλτι μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας.

Εκεί οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με την εύστοχη εκτέλεση του Ιβάν Ρόσι, αλλά αυτό που έγινε στη συνέχεια ήταν πρωτοφανές. Ο Γκονσάλο Λουχάν επιχείρησε να εκτελέσει, αλλά… έσκαψε τόσο το χορτάρι, με αποτέλεσμα η μπάλα να πάει στα… πουλιά και ταυτόχρονα να ξεκολλήσει ένα ολόκληρο κομμάτι του χλοοτάπητα.

Η ζημιά στον αγωνιστικό χώρο ήταν τόσο μεγάλη, που δεν αρκούσε απλά να τοποθετηθεί το κομμάτι πίσω στο έδαφος και ο διαιτητής αποφάσισε οι δύο ομάδες να συνεχίσουν τις εκτελέσεις στην απέναντι εστία.

Για την ιστορία, η Σαν Λορέντζο δεν έχασε άλλο πέναλτι, σε αντίθεση με την Πλατένσε που οι παίκτες της απέτυχαν σε δύο και αποκλείστηκαν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απίθανο: Οπαδός του Κονγκό έκατσε ακίνητος σαν άγαλμα σε όλο το ματς με την Μποτσουάνα - Ο λόγος πίσω απ' αυτό

Απίθανο περιστατικό στην Αλβανία: Τερματοφύλακας σηκώθηκε και έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο στα καλά καθούμενα!

Τι θα γινόταν αν σκόραρε ο Κόλο Μουανί: Φοβερό βίντεο με AI που ανατρέπει την ιστορία!

Δεν δυσκολεύτηκε: Ο Ίρβινγκ έβγαλε νοκ-άουτ ρομπότ μάχης με μία σπρωξιά!

Ο Βιν Ντίζελ έριξε τη... βόμβα: «Έχει γραφτεί ρόλος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Fast & Furious 11»!

Κι όμως, το έχασε: Η ευκαιρία της χρονιάς ήρθε από το πρωτάθλημα της Ρουμανίας!

Η Bollywood πρόταση γάμου που μάγεψε την Times Square κι έγινε Viral

Απίθανο: Παίκτης στη Γερμανία… έκλεψε από αντίπαλο το χαρτάκι με τις οδηγίες του προπονητή!

Δασκάλα χορού σωριάζεται λόγω υπογλυκαιμίας και οι μαθήτριες ακολουθούν νομίζοντας πως είναι χορευτικό!

Αυτός πληρώνει και κάνει ό,τι θέλει: Πρόεδρος ομάδας στην Παραγουάη έβαλε αλλαγή τον εαυτό του