Από τον περασμένο Μάρτιο είχε να κερδίσει η Κύπρος, που επικράτησε με 4-0 εκτός έδρας του Σαν Μαρίνο και χαμογέλασε μετά από επτά μήνες, με το τελευταίο νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας του Άκη Μάντζιου να είναι ξανά απέναντι στον ίδιο αντίπαλο!

Δεν άλλαξε κάτι βαθμολογικά η νίκη των φιλοξενούμενων που έχουν χάσει το τρένο της πρώτης δυάδας, ενώ οι γηπεδούχοι μετρούν μόνο ήττες σε αυτά τα επτά παιχνίδια.

Στα του αγώνα η Κύπρος μπήκε δυνατά και προηγήθηκε στο 9' με τον Λοΐζου, με τον Ανδρέου στο 59' να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Με εκτέλεση πέναλτι ο Κάστανος σημείωσε και τρίτο τέρμα, με τον Κακουλή στο 79' να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μουντιάλ: «Εκτοξεύτηκαν» οι τιμές εισιτηρίων – Στα 10.990 δολάρια ο τελικός

Εκτός Μουντιάλ ο Ευαγγέλου-Οι διαιτητές για τη διοργάνωση της Βόρειας Αμερικής

Ρομάριο: «Η Βραζιλία μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ, με τον Αντσελότι αποκτήσαμε ξανά αυτοπεποίθηση»

Ντοναρούμα για το περιβόητο πριμ: «Κανείς δεν ζήτησε τίποτα από την ομοσπονδία της Ιταλίας»

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ομοσπονδία της Βραζιλίας ο Αντσελότι

Από τον παράδεισο στην κόλαση: O Λούντγκρεν βοήθησε τη Σουηδία να πάει Μουντιάλ και θα το χάσει λόγω ρήξης αχιλλείου!

Υπουργός Αθλητισμού Ιράν: «Λίγες οι πιθανότητες συμμετοχής στο Μουντιάλ, η κυβέρνηση θα αποφασίσει»

Ένα 14χρονο ball-boy ήταν ο δράστης που άφησε τον Ντοναρούμα δίχως σκονάκι στα πέναλτι του Βοσνία – Ιταλία!

Ροναλντίνιο: «Ο Μέσι παραμένει ο καλύτερος στον κόσμο»

Έπαθε αφυδάτωση ο Χάμες Ροντρίγκες!