Σαν ήμερα το 1999 ο Ίκερ Κασίγιας έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Αγωνίστηκε με την «Βασίλισσα» από την σεζόν 1999-00 μέχρι την σεζόν 2014-15 και κατέκτησε 5 πρωταθλήματα Ισπανίας, 2 Κύπελλα Ισπανίας, 4 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 2 Σούπερ Καπ Ευρώπης, 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο και 3 Champions League. Ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει 725 συμμετοχές με την Ρεάλ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ βρίσκεται στην έκτη θέση των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στη La Liga (510).

Ο Κασίγιας διετέλεσε αρχηγός της ομάδας από το 2006 έως το 2016 σημειώνοντας 167 εμφανίσεις, τις περισσότερες από κάθε άλλο αρχηγό στην ιστορία της ομάδας.




Υπενθυμίζεται ότι τρεις ημέρες αργότερα, στις 15 Σεπτεμβρίου 1999, ο Κασίγιας πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κόντρα στον Ολυμπιακό, στο ιστορικό 3-3 της Ρεάλ μέσα στο ΟΑΚΑ.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπάφης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σώθηκε από «στραπάτσο» στη Βιτόρια και περιμένει «δώρο» από… Λεβάντε η Βιγιαρεάλ

Αλμέιδα: «Εκτοξεύουν πυραύλους που κοστίζουν 50 εκατομμύρια ευρώ, γιατί δεν τα ξοδεύουν σε τρόφιμα και εκπαίδευση;»

Μειώθηκε κατά μία αγωνιστική η ποινή του Αλμέιδα

La Liga-28η αγωνιστική: Δυνατή μονομαχία με τη Σεβίλλη των Αλμέιδα-Βλαχοδήμου για την Μπαρτσελόνα

Επέστρεψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Νταβίντ Βίγια - Ο ρόλος που αναλαμβάνει

Έπιασε δουλειά από νωρίς ο Κορδόν: H Σεβίλλη έχει κλείσει ήδη τρεις μεταγραφές για τη νέα σεζόν!

Ρεάλ Μαδρίτης: Μηδενική ανοχή μετά τον ναζιστικό χαιρετισμό - Απαγορεύεται κάθε σύνθημα για Γκουαρδιόλα!

Χειρουργήθηκε ο Ροντρίγκο - Εκτός δράσης για περίπου έναν χρόνο

Κούμαν για Πέδρι: «Ήθελαν να τον δώσουν δανεικό, αλλά είδα τη σύνδεσή του με τον Μέσι - Πάσαρε μόνο σε αυτόν»

Σοβαρές σκέψεις για Ποτσετίνο στη Ρεάλ Μαδρίτης!