Σαν σήμερα πριν από 17 χρόνια ο Λιονέλ Μέσι πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με την Μπαρτσελόνα.

Ήταν 16 Νοεμβρίου του 2003, όταν σε ένα φιλικό με την Πόρτο στο «Ντραγκάο» ο 16χρονος τότε Αργεντινός πέρασε σαν αλλαγή στο 75ο λεπτό.

O «Λέο» είχε αντικαταστήσει τον Φερνάντο Ναβάρο και δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του από τους «δράκους» (2-0), που τότε είχαν στον πάγκο τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Από τα πρώτα λεπτά παρουσίας του έδειξε τι θα επακολουθούσε, για τον παίκτη που δικαιωματικά θεωρείται ο κορυφαίος σε προσφορά ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα του καταλανικού κλαμπ έχοντας κατακτήσει 33 τίτλους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέα κόντρα Ρεάλ Μαδρίτης-Τέμπας: «Σέβομαι τους πάντες, δεν υπακούω σε κανέναν»

Ξεσπιτώνεται ξανά η Μπαρτσελόνα - Εγκρίθηκε επιπλέον δάνειο για την ολοκλήρωση των έργων στο Καμπ Νου

Στην αντεπίθεση η Ρεάλ Μαδρίτης: «Ο Τέμπας είναι εμμονικός μαζί μας - Χρειαζόμαστε κάποιον πρόεδρο με εντιμότητα»

Ρεάλ Μαδρίτης: Βαρύ διάστρεμμα ο Βαλβέρδε, νοκ άουτ για 2-3 εβδομαδες

Ραφίνια: «Ο Γιαμάλ πρέπει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα, τα έχει όλα και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Ραφίνια: Πλησιάζει σε Ροναλντίνιο και «απειλεί» Ριβάλντο

Γκόρντον: «Ο κόσμος κατευθύνεται προς το χειρότερο, όλοι είναι εμμονικοί με τα social media»

«Χοντρό» επεισόδιο στους πάγκους Ατλέτικο και Ρεάλ: «Θα φας τον @@@@@ μου!»

Τιμωρείται ο διαιτητής του Ατλέτικο-Ρεάλ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης απάντησε στον Μουρίνιο και έστειλε το μήνυμά της: «Σταματήστε να παρενοχλείτε τους διαιτητές»