Στη Λευκορωσία βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ, εκεί όπου την Πέμπτη θα δώσει τον πρώτο «τελικό» της σεζόν απέναντι στην Ντιναμό Μινσκ.

Τα πράγματα είναι οριακά και το «διπλό» μοιάζει με απαραίτητη προϋπόθεση για να ‘χει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης, ξέχωρα από το τι θα κάνει η Γκινγκάμπ απέναντι στη Φιορεντίνα.

Για να καλύψει τους τρεις βαθμούς θα πρέπει αφενός να νικήσει μεθαύριο και την τελευταία αγωνιστική να κάνει το ίδιο απέναντι στους Γάλλους. Ίσως μάλιστα να χρειαστεί να ξεπεράσει το 2-0, σκορ με το οποίο ηττήθηκε εκτός έδρας.

Οι «ασπρόμαυροι» προπονήθηκαν πριν το ταξίδι στην Λευκορωσία, με τον Αλέξανδρο Τζιόλη να τίθεται στην διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη. Σήμερα θα ξεκουραστούν και την Τετάρτη θα γυμναστούν στις 18:00 (ώρα Ελλάδας) σε συνθήκες ψύχους. Σε τέτοιες αναμένεται να γίνει και η αναμέτρηση της Πέμπτης, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι ορίζει ο κανονισμός της UEFA και πώς θα καλυφθεί η απουσία του Ελ Κααμπί στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού: Οι μεταγραφές που έβαλε ο Μεντιλίμπαρ και ποιους «έκοψε»

Με Νους στην Ευρώπη ο ΟΦΗ: Αναλυτικά η λίστα των Κρητικών για τη League Phase

Μεγάλη τιμή για ΟΦΗ: Συγχαρητήρια του Κελαϊφί για την πρόκριση στο Europa

Εκτός έδρας πεντάρα για τη Γιαγκελόνια, αντίπαλο του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του Europa League

Europa League: Οι χώρες με τις περισσότερες κατακτήσεις στον 21ο αιώνα

Σέντρα και φινάλε στο Παγκρήτιο: Το αναλυτικό πρόγραμμα του ΟΦΗ στο Εuropa League

Ξεκίνημα με Γιαγκελόνια, φινάλε στην Πορτογαλία: Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο Εuropa League

Φαβορί για την 24άδα του Europa League ο Ολυμπιακός - Οι πιθανότητες που έχει για την πρώτη οκτάδα

«Πιστέψτε το, ονειρευτείτε, νικήστε τους»: Η ομιλία του Μπούση πριν την πρόκριση του ΟΦΗ

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.