Και το όνομα αυτού, Ντράγκαν Σόλακ. Ο Σέρβος επιχειρηματίας είναι ο καινούργιος ιδιοκτήτης της Σαουθάμπτον, που έγινε η δεύτερη ομάδα της Premier League η οποία αλλάζει χέρια το τελευταίο χρονικό διάστημα…

Με την Γουέστ Χαμ να περνάει πρόσφατα στα χέρια του Τσέχου μεγιστάνα Ντάνιελ Κρετίνσκι, ο οποίος δαπάνησε 700 εκατομμύρια λίρες για το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών των «σφυριών»!

Αντιθέτως, το 80% των μετοχών των «αγίων» κόστισε στον Σόλακ «μόλις» 100 εκατομμύρια λίρες, οι οποίες κατέληξαν στις τσέπες του Κινέζου Γκάο Τζισένγκ, ο οποίος είχε γίνει ιδιοκτήτης τους το 2017.

Ο Σόλακ είναι ιδρυτής της εταιρίας United Group -που δραστηριοποιείται έντονα και στην Ελλάδα, έχοντας αποκτήσει πρόσφατα τον έλεγχο της Nova, αλλά και της Wind- στην οποία εμπλέκονται ο πρώην CEO της Μπρέντφορντ Ράσμους Άνκερσεν και ο Λονδρέζος επιχειρηματίας Χένρικ Κραφτ.

Μάλιστα, φημολογείται πως στόχος τους είναι να αποκτήσουν κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, δημιουργώντας ένα δίκτυο ανάλογο με αυτό των ιδιοκτητών της Μάντσεστερ Σίτι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube