Στην Αγγλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λιάνκο, που άφησε την Ιταλία και την Τορίνο για να γίνει ποδοσφαιριστής της Σαουθάμπτον.

Οι «άγιοι» φέρονται να δαπάνησαν 7,5 εκατομμύρια ευρώ για τον Βραζιλιάνο αμυντικό, που υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα.

Ο 24χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί επίσης σε Σάο Πάουλο και Μπολόνια, ενώ έχει χριστεί διεθνής με τις μικρές εθνικές της Βραζιλίας και της... Σερβίας, από όπου έχει καταγωγή.

Ο Λιάνκο αποτελεί την όγδοη μεταγραφή της Σαουθάμπτον φέτος, μετά τους Άρμστρονγκ, Περό, Γουόλκοτ, Σμολ, Λιβραμέντο, Σιμέου και Μπρόχα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!