Η πορεία του Σαντιό Μανέ στη Λίβερπουλ φτάνει στο τέλος της, με τον Σενεγαλέζο να βρίσκεται προ των πυλών της Μπάγερν Μονάχου.

Οι Βαυαροί συζητούν με τους "reds" για την πώληση του έμπειρου επιθετικού, με τον γερμανικό σύλλογο να ξεκινά από τα 30 εκατομμύρια ευρώ και τους Άγγλους να ζητούν 50.

Πιθανότατα θα δοθεί η λύση κάπου στη μέση, με το Athletic να αναφέρει πως τις εξελίξεις παρακολουθεί και η Σαουθάμπτον - που ευελπιστεί ότι το deal θα κλείσει πάνω από τα 40!

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι «άγιοι» διατηρούν ποσοστό 15-20% επί του κέρδους που θα βγάλει η Λίβερπουλ αν πουλήσει τον 30χρονο ποδοσφαιριστή.

Έτσι, παίζει ρόλο αν ο παίκτης θα πουληθεί με παραπάνω από 40 εκατομμύρια, όσα είχαν δοθεί στη Σαουθάμπτον το 2016, προκειμένου να βγάλει έστω και 1-2 «χαρτιά» η άλλοτε ομάδα του Μανέ.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»