Το Παγκόσμιο Κύπελλο πλησιάζει και η πίεση που νιώθει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είναι ακόμη μεγαλύτερη. Σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια η εθνική Αγγλίας δεν έχει καταφέρει να κάνει μια νίκη, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στην δεύτερη κατηγορία του Nations League και τον Άγγλο τεχνικό να κατανοεί πως το μέλλον του στην ομάδα είναι αβέβαιο, ειδικότερα αν αποτύχει στο Κατάρ.

«Το ξέρω ότι θα κριθώ από το πως θα τα πάει η ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο», ανέφερε.

Ο Σάουθγκεϊτ έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Αγγλία έως και το Euro του 2024, αλλά αυτό δεν του διασφαλίζει την θέση του. «Τα συμβόλαια δεν σημαίνουν κάτι στο ποδόσφαιρο, γιατί οι προπονητές μπορεί να έχουν δύο, τρία ή και τέσσερα χρόνια ακόμη στο συμβόλαιο τους, αλλά γνωρίζουν πως αν τα αποτελέσματα δεν είναι αρκετά καλά, τότε είναι η στιγμή να αποχωρήσουν από την ομάδα. Εγώ γιατί να διαφέρω; Δεν είμαι αρκετά υπερόπτης για να νομίζω πως το συμβόλαιο μου θα με προστατέψει».

«Είμαι ευγνώμων για την στήριξη της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (FA), αλλά εννοείται πως καταλαβαίνουμε την αλλαγή διάθεσης με τα αποτελέσματα. Θα κριθώ από το τι θα γίνει στο Κατάρ και είμαι μια χαρά με αυτό», κατέληξε.

Eπιμέλεια: Αγγελική Καβαρνού

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Δεν είναι της FIFA για να το πουλήσει»: Σκληρή αντίδραση της UEFA στο πλάνο Ινφαντίνο για ιδιωτικοποίηση του Μουντιάλ!

«Βόμβα» από τους Times: Ο Ινφαντίνο σχεδιάζει να πουλήσει μερίδιο του Μουντιάλ σε ιδιώτες επενδυτές!

Παραδοχή-σοκ από την IFAB: Δεν έπρεπε να αποβληθεί ο Εμπολό απέναντι στην Αργεντινή!

Επίσημα στον πάγκο της εθνικής Γαλλίας ο Ζιντάν!

Επικό τρολάρισμα της Ryanair στον Κριστιάνο Ρονάλντο για το Μουντιάλ

Αναλαμβάνει τη Γαλλία ο Ζιντάν – Ανακοινώνεται μέσα στη μέρα!

Η συγκινητική επιστολή του Εμπαπέ για το Μουντιάλ: «Πονάει και θα συνεχίσει να πονάει»

Δεν θα μπορούσε να είναι άλλο: Αυτό είναι το κορυφαίο γκολ του Μουντιάλ 2026!

«Λυπάμαι που δεν σας έδωσα άλλο ένα κύπελλο»: Το συγκινητικό μήνυμα του Σκαλόνι μετά τον χαμένο τελικό του Μουντιάλ

Τέλος εποχής για τον Βίντσιτς: Αποσύρθηκε μετά τον τελικό του Μουντιάλ