Δημήτρης Σαραβάκος και Γιώργος Καραγκούνης για την επιτροπή σωτηρίας.

Στο μυαλό του Βασίλη Κωνσταντίνου είναι να συμβάλλουν σε αυτήν την προσπάθεια και παίκτες του Παναθηναϊκού από τις νεότερες γενιές, που είναι και αγαπητοί στον κόσμο, αλλά και άφθαρτοι. Σε αυτό το πλαίσιο, υπάρχει στη λίστα τόσο το όνομα του Δημήτρη Σαραβάκου (που ούτως ή άλλως έχει πόστο στον σύλλογο), αλλά και του Γιώργου Καραγκούνη. Όπως αναφέρεται στην «Πράσινη», έχει γίνει ήδη μια πρώτη επαφή με τον «Κάρα», αλλά με τα τωρινά δεδομένα μοιάζει δύσκολο να υπάρξει συμφωνία.

Στη λίστα του Βασίλη Κωνσταντίνου είναι και άλλοι πρώην παίκτες και έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα με αρκετούς από αυτούς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου