Τα όσα είπε στη Χρυσούλα Κουρομπύλια και του στοίχισαν την κόκκινη κάρτα στο ντέρμpι της Τούμπας, αποκάλυψε ο Γιώργος Σαραμαντάς μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα από τους ρέφερι της αναμέτρησης.

Ο μπακ του Ηρακλή ανέφερε ότι είπε στην α' βοηθό του Κύζα τη φράση «είσαι για γέλια», τονίζοντας ότι ποτέ δεν ήθελε να τη θίξει και ότι η συμπεριφορά του οφείλεται καθαρά πάνω στην ένταση του αγώνα.

Παράλληλα, μίλησε για την παραίτηση που δήλωσε ο προπονητής του «Γηραιού», Νίκος Παπαδόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι όλοι οι παίκτες τον βλέπουν σαν δεύτερο πατέρα τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στους Αλέξη Σπυρόπουλο και Βάιο Τσούτσικα ο Γιώργος Σαραμαντάς:

Για το τι είπε στη Χρυσούλα Κουρομπύλια: «Δεν την έθιξα, ούτε είπα κάτι υβριστικό που να την προσβάλλει. Της είπα απλά κάτι πάνω στην ένταση. Της είπα όπως γράφτηκε στο φύλλο αγώνα “είσαι για γέλια”. Ποιος ποδοσφαιριστής πάνω στην ένταση δεν έχει πει κάτι εναντίον ενός διαιτητή; Δεν νομίζω ότι για αυτό έπρεπε να υποδειχθεί η εσχάτη των ποινών».

Για το αν η συμπεριφορά του είναι διαφορετική απέναντι σε γυναίκα διαιτητή: «Πάντα είμαι προσεκτικός. Πάντα προσέχω το τι λέω. Δεν είπα κάτι για να νιώσει μειονεκτικά. Το θέμα είναι ότι με την ενέργειά μου άφησα την ομάδα μου με 10 παίκτες. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στους συμπαίκτες μου».

Για το αν θα αντίκριζε την κόκκινη κάρτα αν έπαιζε σε κάποιον από τους μεγάλους του ελληνικού πρωταθλήματος: «Δεν ξέρω τι θα γινόταν. Εσείς ξέρετε καλύτερα από μένα. Έχετε τόσα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγώ είμαι στον Ηρακλή που τώρα περνά πολύ δύσκολα. Έχετε κι εσείς μια εικόνα».

Για την κατάσταση στον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής δεν πήρε την άδεια για να κάνουμε μεταγραφές. Μείναμε με την ίδια ομάδα. Σε κάθε αγώνα δίνουμε την ψυχή μας. Τα ματς έχουν κριθεί όλα στις λεπτομέρειες και πρέπει αυτό να το βελτιώσουμε. Το θέμα είναι ότι εμείς δίνουμε πάντα το 100%. Όλες οι διοικητικές αναταραχές, έχουν κάνει τον Ηρακλή πιο ευάλωτο. Στην αρχή η κατάσταση ήταν πιο ήρεμη. Αυτό πιστεύω είναι το κλειδί. Δεν είναι ότι μας λείπει κάτι. Πρέπει όμως διοικητικά η ομάδα να βρει την ηρεμία. Και ο κόσμος έχει ταλαιπωρηθεί και πρέπει και εκείνος να ηρεμήσει».

Για την παραίτηση του Νίκου Παπαδόπουλου: «Μας ήρθε ξαφνικό. Πήρε την απόφασή του. Εμείς οι παίκτες τον έχουμε σαν πατέρα μας. Κοιτάει πρώτα εμάς και μετά τον εαυτό του. Θέλει πάντα να μας προστατεύει. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τον μεταπείσουμε και να μείνει κοντά μας. Είναι ο κινητήριος μοχλός της ομάδας. Εμείς περιμένουμε το κατάλληλο timing για να του μιλήσουμε. Το ότι είμαστε ακόμα ενωμένοι, οφείλεται κατά πολύ μεγάλο βαθμό στον προπονητή. Μας έχει περάσει αξίες και ένα σκεπτικό για να πολεμάμε σε κάθε παιχνίδι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσικίνιο: «Νιώθω άνετα όπου και εάν παίζω - Πιστεύουμε στον εαυτό μας»

ΑΕΚ: Δίπλα στην ομάδα οι φίλοι της - Αποχαιρέτησαν την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, θα την υποδεχτούν στην Αθήνα!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής των playoffs και τον χαμό για το πρωτάθλημα

ΑΕΚ: Χωρίς Ρότα με Ολυμπιακό, συμπλήρωσε κάρτες

Κωνσταντέλιας: «Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε αποφασισμένοι για όλα - Είχαμε ψυχή»

Τερίμ: «Έχουν δίκιο οι οπαδοί για τις αποδοκιμασίες - Ελπίζω να πάρουμε το Κύπελλο και να συζητήσουμε για όλα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έδωσε απαντήσεις, κυρίως στον εαυτό του, για το πού μπορεί να φτάσει»

Κετσετζόγλου: «Καθοριστικό το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ - Σοκ για την ΑΕΚ, αλλά έχει διαχειριστεί και άλλα»

Αλμέιδα: «Δέχθηκα σπρωξίματα - Σέβομαι όλους τους ανθρώπους, αλλά όταν γίνεται μια αδικία… κυλάει αίμα στις φλέβες μου»

Μάντζιος: «Αιφνιδιάσαμε τον Παναθηναϊκό και είχαμε τον έλεγχο, ο τελικός θα είναι διαφορετικός»