Η Φενέρμπαχτσε πήρε μεγάλη νίκη με σκορ 72-65 στο Κάουνας επί της Ζάλγκιρις, όμως είχε και έναν λόγο για να ανησυχεί, αφού στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς αποχώρησε από το ματς με τραυματισμό.

Ο τρόπος με τον οποίο ο νεαρός φόργουορντ χτύπησε σε ανύποπτο χρόνο, ο έντονος πόνος του και το γεγονός πως έμοιαζε να πιάνει τον αχίλλειο, δημιούργησαν έντονη ανησυχία στις τάξεις της τουρκικής ομάδας πως επρόκειτο για σοβαρό τραυματισμό. Τελικά, μετά το ματς, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σήμανε τη λήξη του συναγερμού.

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι σοβαρό. Δεν ξέρω αν θα παίξει την Κυριακή. Λένε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Δεν ξέρω αν μπορώ να μιλήσω εδώ γι' αυτό, αλλά λένε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Φενέρ.

Όπως και να 'χει, ο Μπιμπέροβιτς θα υποβληθεί μετά την επιστροφή της Φενέρ στην Πόλη σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί η φύση και το μέγεθος του τραυματισμού, όμως οι δηλώσεις του «Σάρας» σίγουρα βάζουν στη... θέση της την «καρδιά» πολλών οπαδών της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

EuroLeague: Στις 24/9 το τζάμπολ της νέας σεζόν-Πότε γίνονται Super Cup και Final 4

Επίσημο: Ομόφωνα στη νέα EuroLeague η Μπεσίκτας και αύξηση σε 24 ομάδες το 2027-Δεκαετές η Ρεάλ

«Σφραγίζεται» η είσοδος Μπεσίκτας αντί Μονακό στην EuroLeague-Αύξηση σε 24 ομάδες από το 2027/28

Στη Σόφια και τη νέα σεζόν η Χάποελ Τελ Αβίβ, αν δεν γίνουν τα παιχνίδια της στο Ισραήλ

Ευρωλίγκα: Στην κορυφή του Top-10 της σεζόν ο Χέιζ-Ντέιβις!

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»