Ορεξάτος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη σπουδαία νίκη της Λάτσιο επί της Μπάγερν Μονάχου ο Μαουρίτσιο Σάρι. Λογικό, όταν η ομάδα του που έχει υποπολλαπλάσιο μπάτζετ κατάφερε να λυγίσει μια υπερδύναμη και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ο 65χρονος τεχνικός θέλησε να κάνει καζούρα στη συμπολίτισσα Ρόμα, λέγοντας πως είναι πιο ωραίο να νικάς τους «τζαλορόσι» από την Μπάγερν.

Παράλληλα, θέλησε να αποθεώσει τους Βαυαρούς, λέγοντας πως έχει τρομακτικούς παίκτες, ενώ τόνισε ότι η Λάτσιο θα συναντήσει μια… κόλαση στον επαναληπτικό της Γερμανίας!

«Προφανώς είναι πολύ ικανοποιητικό να μπορείς να κερδίζεις απέναντι σε τόσο δυνατούς αντιπάλους. Ωστόσο, η νίκη σε ένα ντέρμπι με τη Ρόμα είναι ίσως ακόμη πιο ωραία», τόνισε αρχικά.

«Κερδίσαμε μια από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ευρώπη, αλλά υπάρχει και λίγη λύπη γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει ξανά στο τέλος. Μου άρεσε ότι ήμασταν συμπαγείς και το ομαδικό πνεύμα που δείξαμε. Είχαμε αποφασίσει να χαμηλώσουμε το επίπεδο του πρέσινγκ, καθώς κατά καιρούς μας ανάγκαζαν να χάσουμε περισσότερα μέτρα από ότι περίμενα. Επιλέξαμε να μην είμαστε πολύ ανοιχτοί, καθώς μπορούν να επιτεθούν με τόσους πολλούς παίκτες. Παρόλα αυτά, σου δίνουν και χώρο για αντεπιθέσεις και επιλέξαμε να εκμεταλλευτούμε αυτές τις καταστάσεις», είπε για την τακτική προσέγγιση που ακολούθησε μεταξύ άλλων.

«Ο Τούχελ έχει κερδίσει πολύ περισσότερα από εμένα, οπότε θα ξέρει τι πρέπει να κάνει. Η Μπάγερν είναι μια δυνατή ομάδα και εντυπωσιάστηκα από αρκετούς από τους παίκτες της που ήρθαν από τον πάγκο, όπως για παράδειγμα ο Τελ. Έχουν τρομακτικούς παίκτες στην ομάδα τους. Ας κρατήσουμε αυτή τη νίκη, αλλά ξέρουμε ότι θα περάσουμε μια κόλαση στη Γερμανία», κατέληξε o πολύπειρος τεχνικός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ένα γκολ βγαλμένο από σελίδα κόμικ»: 22 χρόνια από το μυθικό τέρμα του Ζιντάν στον τελικό της Γλασκώβης

Οι διαιτητές που ορίστηκαν στους τελικούς των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της UEFA

Αντσελότι για τελικό Champions League: «Θα αποφασίσω ανάμεσα σε Λούνιν και Κουρτουά εκείνη την εβδομάδα»

Οι 20 από τις 36 ομάδες του νέου Champions League εχουν γίνει ήδη γνωστές

Εκνευρισμένος ο Λουίς Ενρίκε με δημοσιογράφο: «Αποτυχία είναι να μην ξέρεις πόσες ομάδες είναι στο Champions League»

Το σεντόνι στο «σπίτι» της: Στο Μοντιλίβι θα παίξει τα ματς του Champions League η Τζιρόνα!

Η Ντόρτμουντ θα βγάλει περισσότερα χάνοντας παρά κερδίζοντας τον τελικό με τη Ρεάλ

Φιάσκο: Η διοίκηση της Παρί είχε έτοιμα τσάρτερ και μπλουζάκια για τον τελικό του Champions League στο Λονδίνο!

Ο Ρίντιγκερ έφερε στον Αλάμπα μια καρέκλα για να πανηγυρίσει όπως το 2022!

Ρεάλ Μαδρίτης: Αμφίβολος για τον τελικό του Champions League ο Τσουαμενί - Αγώνα δρόμου να προλάβει το Euro 2024