Ο Ζήσης Σαρικόπουλος επιβραβεύτηκε για τη βελτίωσή του με την κλήση του στην Εθνική. Ο 25χρονος σέντερ, αφού ευχαρίστησε την ΑΕΚ για τη συμβολή της σε αυτή την κλήση, δήλωσε αποφασισμένος να παλέψει για το καλύτερο στην προετοιμασία της ελληνικής ομάδας.

Αναλυτικά, ο Ζήσης Σαρικόπουλος μίλησε στην «Ώρα για Σπορ» για:

-το αν περίμενε την κλήση: «Ήταν ένας προσωπικός στόχος που πλέον επιτεύχθηκε. Από την μία μεριά, μπορώ να πω ότι με βρήκε λίγο απροετοίμαστο. Από την άλλη όμως, ήταν κάτι που υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Νιώθω πολύ ωραία. Από εδώ και πέρα, αυτή η διαδικασία είναι ένα κέρδος για μένα. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό».

-το αν πιστεύει πως μπορεί να μπει στη δωδεκάδα: «Το σίγουρο είναι ότι δεν ήρθα απλά και μόνο για να είμαι εδώ, στην προεπιλογή. Είναι σαφές ότι έχω έρθει για να παλέψω και να διεκδικήσω ό,τι αξίζω και ό,τι μου αναλογεί».

-τη συμβολή της ΑΕΚ στην κλήση του: «Ασφαλώς με βοήθησε πολύ η ομάδα και ο κόουτς. Κατάφερα φέτος να δείξω κάποια πράγματα, λόγω των ευκαιριών που μου δόθηκαν κατά την διάρκεια της χρονιάς. Η ΑΕΚ είναι μεγάλος σύλλογος, έχει δυναμική και έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να βρεθώ εδώ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπαρτζώκας: «Εκπληκτικό το νέο ΣΕΦ από μακέτες που έχω δει - Εύχομαι να είμαι εδώ και να το ζήσω ως προπονητής»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έφτασε τις 200 νίκες στο πρωτάθλημα ως προπονητής του Ολυμπιακού

Ζιάγκος: «Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό, αποφασίζει ο Ολυμπιακός πώς θα πάει το παιχνίδι»

Τα highlights από την ιστορική εμφάνιση του Νετζήπογλου και της νίκης του Ολυμπιακού επί της Μυκόνου

Νετζήπογλου: «Ήταν όνειρο να έρθω στον Ολυμπιακό»

Μπαρτζώκας: «Ποια... κατάρα; Θέλουμε να κερδίσουμε και τα τρία ματς Ευρωλίγκας αν μπορούμε»-Τι είπε για Νετζήπογλου

Καθάρισε τη Μύκονο γκαζώνοντας στο δεύτερο ημίχρονο και με MVP Νετζήπογλου ο Ολυμπιακός!

Όμορφη στιγμή στο ΣΕΦ: Ο Έβανς αποθεώθηκε από κοινό και συμπαίκτες

Ντύθηκε Ντόρσεϊ και Φουρνιέ μαζί: Το εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο του Νετζήπογλου με 17 πόντους!

«Σου έφερα χαλβά της πεθεράς μου»: Το απίθανο πλακάτ φίλου του Ολυμπιακού για τον Φουρνιέ!

TAGS: A.E.K.