Η Βίρτους Μπολόνια νίκησε άνετα 84-65 την Καντού εντός έδρας για την πρεμιέρα της φετινής Lega Basket και έδειξε την ισχύ της για τη συνέχεια της σεζόν.

Για τους νικητές, ξεχώρισαν οι Τεσιτόρι με 13, Αμπας με 12 και Άνταμς με 11 πόντους. Ο Μίλος Τεόντοσιτς αποχώρησε υποβασταζόμενος απο το παρκέ, λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Πιο δύσκολα, η Βενέτσια του Μάικ Μπράμου νίκησε 75-67 την Μπρίντιζι στη Βενετία και ξεκίνησε με το «δεξί» τη σεζόν.

Για τους γηπεδούχους, ξεχώρισαν οι Ουάτ με 18, Ντέι με 14 και Τόνουτ με 13 πόντους. Ο διεθνής φόργουορντ είχε 6 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Μονακό ο Μίροτιτς, η Ιαπωνία ή το BCL οι επιλογές του τώρα»

Γιάναϊ: «Δεν έχει υπογράψει ακόμα ο Χέις-Ντέιβις, εξετάζει πολλές προτάσεις και ελπίζουμε ότι θα δεχτεί τη δική μας»

«Υπογράφει στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο Χέιζ-Ντέιβις - Καθοριστικός παράγοντας του deal ο Ιτούδης»

Tα συλλυπητήρια από τουρκική ομοσπονδία και Εφές σε Αταμάν για τον θάνατο της μητέρας του

Πέρασε με ζόρι από το Τρεβίζο η Αρμάνι Μιλάνο

Ουάσινγκτον και Παρτίζαν τέζαραν την Dubai BC και την οδήγησαν στην πρώτη ήττα της στην Αδριατική Λίγκα!

Διέλυσε τη Ραανανά και παρέμεινε στην κορυφή η Μακάμπι

Η Μπρέσια πλήρωσε τα «σπασμένα» του Ολυμπιακού και η Βίρτους πάτησε κορυφή στη Serie A!

Πήρε το ντέρμπι κορυφής και πλησίασε σε απόσταση βολής τη Μπουντούτσνοστ ο Ερυθρός Αστέρας!

Στην εθνική ομάδα της Γαλλίας ενόψει των προκριματικών Μουντομπάσκετ ο Νουά του Άρη!