Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την Τρίτη (12/01) την απόκτηση του Ζοάν Σάστρε με τη μορφή δανεισμού από τη Μαγιόρκα.

Ο 24χρονος Ισπανός μπακ βρίσκεται στη χώρα μας λίγες ημέρες, ωστόσο ήδη οι φίλοι του «Δικεφάλου του Βορρά» έχουν στείλει πολλά μηνύματα στήριξης στον νεαρό άσο.

Εκείνος με τη σειρά του ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας, τονίζοντας πως ανυπομονεί να παίξει στην Τούμπα και να ζήσει την υπέροχη ατμόσφαιρα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, σε μια ιστορικό ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Σας ευχαριστώ για όλη αυτήν τη στήριξη που έχω λάβει αυτές τις ημέρες. Ανυπομονώ να παίξω στην Τούμπα και να το ζήσω μαζί σας. Και οι πρώτες μου λέξεις στα ελληνικά: Χαίρομαι που είμαι εδώ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ατάκα Έσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το αν η Αργεντινή μπορεί να ξαναφτάσει στην κορυφή του κόσμου

Γιόβιτς on fire και δυνατές μονομαχίες με Αλεξίου - Πλάνα από την προπόνηση της ΑΕΚ

«Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε την τελική του πρόταση στη Σάμσουνσπορ για τον Φαν Ντρόνχελεν»

Τσορμπατζόγλου: «Σανταμαρία και… δεύτερος χαφ τη νέα εβδομάδα, έρχεται κι ο Άλι – Ερωτηματικό για τον Μεϊτέ»

Καρβουνιάρης: «Καταπληκτικό το κλίμα στην ΑΕΚ - Τα δίδυμα που δοκιμάζει ο Νίκολιτς ενόψει του πρώτου φιλικού»

Αποσύρθηκε ο Βέλεθ

Τσακίρης: «Ανανεώσεις όπως του Ριμπάλτα είναι πιο σημαντικές από αυτές των ποδοσφαιριστών»

Τσανάκας: «Χτυπά πολύ ψηλά για χαφ ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «O Kρίστιανσεν, η ''δίψα'' του κόσμου και οι επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού στα μεταγραφικά»

Αντύπας: «Ο Μεντιλίμπαρ θέλει να δει βελτίωση στα τελειώματα των φάσεων - Ανεβαίνει ο Πόποβιτς»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.