Παρότι δεν έχει κλείσει ακόμα τα 34 του χρόνια, ο Νουρί Σαχίν κάνει τα πρώτα του προπονητικά βήματα όντας στον πάγκο της Αντάλιασπορ, που αποτέλεσε και την τελευταία ομάδα της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο άλλοτε παίκτης της Ντόρτμουντ έχει οδηγήσει τον σύλλογο από την Αττάλεια σε αήττητο σερί 14 αγωνιστικών, με το πρόσφατο 3-2 επί της Κόνιασπορ να φέρει την Αντάλια στο -3 από την έξοδο στην Ευρώπη.

Μετά την αναμέτρηση, ο Σαχίν έπλεε σε πελάγη ευτυχίας και και έσπευσε να μοιραστεί τα συναισθήματά του με... όλη την ομάδα, μοιράζοντας αγκαλιές!

Απολαύστε τον...

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πέναλτι που ζήτησε η Σάμσουνσπορ στο φινάλε του ματς με τη Γαλατά

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ήττα στο 92' για τη Σαμσουνσπόρ με έντονα παράπονα για τη διαιτησία κόντρα στη Γαλατασαράι!

Νέες συλλήψεις για τα στημένα στην Τουρκία: Ανάμεσά τους παίκτες της Φενέρ και της Γαλατά!

Πώς δεν αποβλήθηκε κανείς; Δολοφονικά μαρκαρίσματα στο Φενέρμπαχτσε-Γαλατασαράι χωρίς να δει κανείς την κόκκινη κάρτα!

Ο Ντουράν «σόκαρε» τη Γαλατά στο 95’ - «Πληγώθηκε» η Σαμσουνσπόρ λίγο πριν παίξει με την ΑΕΚ!

Πιάστηκαν στα χέρια από την... προθέρμανση στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Γαλατάσαραϊ και Φενέρ!

Έπεσε… ξύλο μετά το τέλος του ντέρμπι των ομάδων νέων Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ

Γκολάρα ο Λάτσι απέναντι στον Έντερσον, αλλά η Φενέρ ξύπνησε και «έριξε» πεντάρα!

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Όρθια η Σαμσουνσπόρ στην έδρα της Μπεσίκτας

Μήνυση της Warner Bros κατά της Φενέρμπαχτσε για την αναφορά «Χάρι Πότερ» για τον Κερέμ Ακτούρκογλου