Τέλος στην αναμονή 30 χρόνων θα μπει για τη Λίβερπουλ, σύμφωνα με τον Σβεν-Γκόραν Έρικσον, ο οποίος θεωρεί ότι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα της Premier League.

Ο 71χρονος προπονητής, o οποίος τόνισε για ακόμα μία φορά την αγάπη του για το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ, στάθηκε στην ωριμότητα αλλά και στο πνεύμα νικητή που έχουν πλέον οι «κόκκινοι».

«Θα είναι η χρονιά τους σίγουρα. Είμαι οπαδός της Λίβερπουλ. Πάντα ήμουν, όλη μου τη ζωή. Ο Κλοπ τα πάει εξαιρετικά. Παίζουν (σ.σ.: οι της Λίβερπουλ) πολύ καλό ποδόσφαιρο. Έχουν καλό πνεύμα. Και πάντα επανέρχονται όταν χάνουν. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι φέτος θα κερδίσουν την Premier League. Ήρθε η ώρα.

Έπαιξαν πολύ καλά την περασμένη σεζόν. Φυσικά, κατέκτησαν το Champions League, ωστόσο, φαίνονται ακόμα πιο ώριμοι φέτος και πιστεύουν σε αυτό που κάνουν. Πιστεύουν ότι είναι οι καλύτεροι
», τόνισε χαρακτηριστικά στο «Sky Sports» ο πρώην τεχνικός της εθνικής Αγγλίας.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Σερ Άλεξ δεν περιμένει σύντομα πρωτάθλημα από τη Γιουνάιτεντ: «Μπορεί σε 10 χρόνια…»

Έπαιξε σε 17 ομάδες σε 16 χρόνια: Αποσύρθηκε στα 33 του ο Κόκερ

Τζόουνς για Σαλάχ: «Μας ζήτησε συγνώμη για τις δηλώσεις του - Είναι ένας νικητής και τον δικαιολογώ»

Ίσακ: «Δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε κακή κατάσταση»

«Έπαιξαν» μπουνιές οπαδοί της Λούτον τη στιγμή που ξεσπούσαν στους ποδοσφαιριστές!

Ο ΜακΤόμινεϊ βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Εύκολη δικαιολογία, δεν φταίει η Γιουνάιτεντ...»!

Γκουαρδιόλα για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι: «Αργά ή γρήγορα, στα 75 ή 76 μου, θα φύγω»

Ο Μαρέσκα διαψεύδει τα περί αντικατάστασης Γκουαρδιόλα στη Σίτι: «Θα είμαι στην Τσέλσι και του χρόνου»

Ρίχνει γέφυρες επιστροφής στην Αγγλία ο Ρούμπεν Νέβες

Ψηλά στη λίστα τεσσάρων μεγάλων της Premier League ο Σεμένιο - Η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του