Τέλος οι περιπέτειες για την ΑΕΚ! Με συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης της ΚΑΕ, τακτοποιήθηκαν όλες οι οφειλές προς τους πιστωτές και τα ban σβήστηκαν. Το sport-fm.gr είχε ενημερώσει από την Κυριακή πως οι «κιτρινόμαυροι» εμφανίζονται καθησυχαστικοί και βέβαιοι πως θα ρυθμιστούν εγκαίρως όλα τα ανοιχτά ζητήματα.

Πλέον μετά και από αυτή την ευχάριστη εξέλιξη, η ΑΕΚ μπορεί να εκδώσει δελτία σε όλους τους παίκτες της. Φυσικά θα παραταχθεί με πλήρη σύνθεση στους αγώνες του Σαββατοκύριακου για το Σούπερ Καπ (Σάββατο, 21:00 με τον Προμηθέα), κάτι που θα συνέβαινε ούτως ή άλλως καθώς στη συγκεκριμένη διοργάνωση δεν απαιτούνται δελτία.

Πιθανότατα την Πέμπτη αναμένεται και η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για το φάκελο αδειοδότησης, που μετά και τις τελευταίες ρυθμίσεις λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει το πράσινο φως. Σε διαφορετική περίπτωση, κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών από το νέο πρωτάθλημα ή το επόμενο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζιάγκος: «Στο δεύτερο ημίχρονο διεκδικήσαμε ότι μας αναλογούσε»

Ο απολογισμός του Αταμάν για τον Παναθηναϊκό: Αποτυχία, αιχμές και μήνυμα συσπείρωσης

Αταμάν: «Θα φύγω όταν ο Γιαννακόπουλος χάσει την εμπιστοσύνη του σε εμένα»

Ξέσπασε ο Αταμάν κατά Γιανάι: «Μάθε να σέβεσαι - Δεν θα φτάσεις στο επίπεδό μου ούτε με 100 εκατομμύρια»!

Τα highlights από την παραλίγο 100άρα του Παναθηναϊκού στη Μύκονο Betsson

Μήτογλου: «Αυτή η ομάδα θα βγει δυνατότερη από τις δυσκολίες, είμαστε ο Παναθηναϊκός»

Αταμάν: «Αποτυχημένη η σεζόν μας, αλλά αυτή είναι η ζωή στον αθλητισμό - Καταλαβαίνουμε την απογοήτευση του κόσμου μας»

Μάζεψε τα κομμάτια του ο Παναθηναϊκός με πρωταγωνιστές Μήτογλου και Τολιόπουλο

Η αντίδραση του κόσμου του Παναθηναϊκού στην είσοδο του Αταμάν

Παναθηναϊκός AKTOR: Οστικό οίδημα ο Φαρίντ, εκτός έξαδας ξένων για Μύκονο μαζί με τον Ναν

TAGS: A.E.K.