Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός θα εμφανιστεί βελτιωμένος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος παρουσιάζεται ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος έχει αρκετούς και σημαντικούς λόγους για να πιστεύει κάτι τέτοιο.

Όλο αυτό το διάστημα – που δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στην Ελλάδα – ο 41χρονος δούλεψε σε αυτά που θέλει να περάσει στους παίκτες του.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει κάποιους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση εν όψει των κρίσιμων αγώνων με την Αϊντχόφεν και τον Ολυμπιακό, αλλά πριν υπάρχει το εντός έδρας με τον ΟΦΗ.

Στο Κορωπί επέστρεψε ο Πράνιτς, ο οποίος τα πήγε αρκετά καλά με την Κροατία, ενώ ανεβασμένος είναι και ο Καρέλης που σκόραρε στο ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδας και χθες προσπαθούσε να βοηθήσει τη «γαλανόλευκη».

Παράλληλα, αγωνιστική άνοδο έχει σημειώσει και ο Μπούι, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους στο φιλικό του «τριφυλλιού» με την Μπασακσεχίρ. Τέλος, ο Αναστασίου περιμένει και την επιστροφή του Μάρκους Μπέργκ, ο οποίος θα προσφέρει σημαντικές λύσεις στην επίθεση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR