Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, αυτόπτες μάρτυρες έξω από το Cafe De Paris στο δυτικό Λονδίνο, είδαν τον Τζακ Γουίλσιρ να πετάγεται κλοτσηδόν έξω από διάσημο prive κλαμπ. Μάλιστα για λίγη ώρα επικράτησε χαμός με φωνές και τσακωμούς ενώ η ηρεμία επιβλήθηκε μόνο μετά την παρέμβαση της αστυνομίας.

Όπως είναι φυσιολογικό, τα κινητά πήραν φωτιά και τα βίντεο με τον 24χρονο μέσο να ανακρίνεται από τους αστυνομικούς δεν άργησε να ανέβουν στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, όλα ξεκίνησαν όταν ένας θαμώνας του κλαμπ ισχυρίστηκε ότι του επιτέθηκε φραστικά (και αργότερα σωματικά) ο παίκτης της Άρσεναλ. Λόγο στον λόγο, ο καβγάς δεν άργησε να ανάψει, με αποτέλεσμα να πεταχτούν αμφότεροι έξω από το μαγαζί για να συνεχίσουν τον –όχι και τόσο ήρεμο- διάλογό τους.

Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν μόνο όταν εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί οι οποίοι αφού μίλησαν ξεχωριστά με τους δύο συμμετέχοντες στον καβγά, τους άφησαν ελεύθερους χωρίς να προβούν σε κάποια σύλληψη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ακέφαλη» και… αποκλεισμένη από το Κύπελλο η Γιουνάιτεντ, τεράστια επιτυχία για την Μπράιτον!

Κουράστηκε για την πρόκριση η Γουέστ Χαμ, ζημιά για Μαυροπάνο που αποχώρησε με φορείο

Άρσεναλ των… στημένων, διέλυσε την Πόρτσμουθ με χατ-τρικ Μαρτινέλι και τρία γκολ από κόρνερ!

Πρόκριση με ανατροπή και τριάρα για την «ψυχωμένη» Λιντς

Λίβερπουλ: Χάνει τον Μπράντλεϊ για όλη τη σεζόν!

Συγκινητικές στιγμές μετά την επική πρόκριση της Μάκλσφιλντ: Στα αποδυτήρια οι γονείς παίκτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Με πεντάρα και ξέσπασμα στο φινάλε, η έναρξη της εποχής Ροσένιορ στην Τσέλσι

Πέταξε εκτός την Τότεναμ η Άστον Βίλα και έδωσε συνέχεια στις μέρες αγωνίας του Φρανκ…

Το Κύπελλο Αγγλίας είχε 117 χρόνια να δει τέτοιο «μπαμ», όπως αυτό που έκανε η Μάκλσφιλντ!

Ματς - έπος στο Νιούκαστλ, πρόκριση για τις «καρακάξες» που ισοφαρίστηκαν στο 120', αλλά πέρασαν στα πέναλτι!