Η εντός έδρας ήττα από την Αντάλιασπορ (1-2) επιβάρυνε ακόμη περισσότερο τη θέση του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Μπεσίκτας. «Δεν σκέφτομαι καν το ενδεχόμενο παραίτησης», δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής μετά τον αγώνα, ωστόσο-σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ-η διοίκηση της ομάδας έχει αρχίσει να χάνει την υπομονή της.

Ο 69χρονος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα της Κωνσταντινούπολης στις 7 Ιανουαρίου και σε 14 παιχνίδια έχει απολογισμό 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες. Μάλιστα, η ήττα από την Αντάλιασπορ είναι η τρίτη διαδοχική στο πρωτάθλημα για την Μπεσίκτας, που είναι πλέον τέταρτη με 46 βαθμούς και στο -25 από την πρωτοπόρο Γαλατάσαραϊ!

Τα προσεχή παιχνίδια θα είναι κρίσιμα για το μέλλον του άλλοτε ομοσπονδιακού προπονητή της Ελλάδας, ενώ αρκετά τουρκικά ΜΜΕ τονίζουν πως δύσκολα θα μείνει στη θέση του αν δεν καταφέρει να κατακτήσει το Κύπελλο, όπου η Μπεσίκτας παίζει στα ημιτελικά με την Ανκαραγκουτσού (Τραμπζονσπόρ-Καραγκιουμρούκ το άλλο ζευγάρι).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέες συλλήψεις για τα στημένα στην Τουρκία: Ανάμεσά τους παίκτες της Φενέρ και της Γαλατά!

Πώς δεν αποβλήθηκε κανείς; Δολοφονικά μαρκαρίσματα στο Φενέρμπαχτσε-Γαλατασαράι χωρίς να δει κανείς την κόκκινη κάρτα!

Ο Ντουράν «σόκαρε» τη Γαλατά στο 95’ - «Πληγώθηκε» η Σαμσουνσπόρ λίγο πριν παίξει με την ΑΕΚ!

Πιάστηκαν στα χέρια από την... προθέρμανση στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Γαλατάσαραϊ και Φενέρ!

Έπεσε… ξύλο μετά το τέλος του ντέρμπι των ομάδων νέων Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ

Γκολάρα ο Λάτσι απέναντι στον Έντερσον, αλλά η Φενέρ ξύπνησε και «έριξε» πεντάρα!

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Όρθια η Σαμσουνσπόρ στην έδρα της Μπεσίκτας

Μήνυση της Warner Bros κατά της Φενέρμπαχτσε για την αναφορά «Χάρι Πότερ» για τον Κερέμ Ακτούρκογλου

Τούρκος δημοσιογράφος στη Δίκη: «Σε έναν μήνα η Τουρκία εξιχνιάζει το στοιχηματικό κύκλωμα»!

Τουρκία: 45 ημέρες αποκλεισμού στον Ελμαλί, 9 μήνες στον Μπαλτατζί από Γαλατά - 45 και στον Γιουκσέλ της Σάμσουνσπορ!