Παναθηναϊκός… ώρα μηδέν!

Αυτή την ώρα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει συνάντηση με τον Τσάβι Πασκουάλ και μένει να φανεί ποιες αποφάσεις θα ληφθούν εκατέρωθεν μετά τη μεγάλη αναστάτωση που προκλήθηκε στην ομάδα όταν η διοίκηση τιμώρησε την ομάδα αναγκάζοντάς τη να επιστρέψει με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη μετά τον αποκλεισμό από τη Φενέρμπαχτσε.

Αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι, φυσιολογικά δυσαρεστημένος από όσα έχουν συμβεί αλλά μένει να φανεί αν θα φτάσει στα άκρα καθώς υπάρχουν ακόμη και σενάρια παραίτησης, ειδικά-όπως αναφέρεται-αν η διοίκηση αποφασίσει να προβεί σε εκκαθαρίσεις στο ρόστερ και να αποπέμψει τους τέσσερις παίκτες που δεν πειθάρχησαν και επέστρεψαν στην Αθήνα αεροπορικώς.

Θα ακολουθήσουν επαφές και με τους τέσσερις «αποστάτες», τους Φώτση, Σίνγκλετον, Τζέιμς και Γκέιμπριελ και μένει να φανεί ποια θα είναι η στάση της διοίκησης απέναντί τους, καθώς θεωρήθηκε πως έθεσαν εαυτούς εκτός ομάδας.

Σημειώνεται πως ο Τσάβι Πασκουάλ έχει αφήσει τους παίκτες του ελεύθερους σήμερα και αύριο και είναι άγνωστο αν στην προπόνηση του Σαββάτου θα υπάρχει απαρτία ή θα υπάρχουν απώλειες σε πρόσωπα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube