Λίγο μετά τις 11:00 άρχισε στο γραφείο του Σταύρου Κοντονή η συνάντηση που κάλεσε ο υφυπουργός με τις διοικήσεις των ΚΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, αλλά και του ΕΣΑΚΕ εν όψει τελικών.

Παρόντες σε αυτή είναι οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης. Παρών είναι κι ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόπουλος.

Ο κ. Κοντονής έχει σαν σκοπό να ζητήσει ψυχραιμία και λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων εκατέρωθεν, προκειμένου να αποφευχθούν έκτροπα που μπορεί να αμαυρώσουν τους τελικούς, ενώ θα προειδοποιήσει τις ομάδες για τις συνέπειες που θα έχουν ενδεχόμενα επεισόδια ή παραβατικές συμπεριφορές.

Το sport-fm.gr είναι στη συνάντηση και θα σας ενημερώσει για όσα θα ειπωθούν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπάντιο: «Το πρόγραμμα είναι σκληρό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι - Εξίσου σημαντικό με την Ευρωλίγκα το πρωτάθλημα»

Σάκοτα: «Πιο σημαντικός ο τραυματισμός του Μπράουν από το ματς - Άδικο να μείνουμε στις βολές»

Τα όργια του Μπάντιο απέναντι στους αξιόμαχους «κιτρινόμαυρους»: Τα highlights του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Ομπράντοβιτς: «Ήταν δύσκολο ματς, έπαιξε πολύ καλά η ΑΕΚ - Η άμυνα του β' μέρους μας βοήθησε και στην επίθεση»

Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Παπανικολάου, εκτός 12άδας και ο Χολ

Λύγισε στο φινάλε τη μαχητική ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός με σούπερ Μπάντιο

Κούσης: «Δεν έχει απαντήσει στον ΠΑΟΚ ο Κέβιν Πόρτερ, θέλει ΝΒΑ - Κλίμα ευφορίας στον Άρη, κυριαρχικός Ηρακλής»

Buzzer-beater τρίποντο του Μπάρτλεϊ στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός πίσω από το κέντρο!

Συναγερμός με Μπράουν στην ΑΕΚ: Πρόβλημα στον αχίλλειο - Ενοχλήσεις και για Φλιώνη

Ζέρβας: «Περιμένει κανονικά τον Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός - Δεν καίγεται να τον πουλήσει»