Μερική... δικαίωση για τον Χρήστο Λισγάρα μετά την έφεση που είχε καταθέσει για τον αποκλεισμό ενός χρόνου που του είχε επιβληθεί όταν βρέθηκε θετικός στη χρήση απαγορευμένης ουσίας μετά την αναμέτρηση με την Καλλονή.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ διατήρησε μεν την ποινή αποκλεισμού ενός χρόνου στον αμυντικό του Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο οι πέντε τελευταίοι μήνες του ετήσιου αποκλεισμού του αποκτούν ανασταλτικό χαρακτήρα κι έτσι από τις 21 Απριλίου θα μπορεί να αγωνίζεται με την ομάδα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΙΣΓΑΡΑ, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κατά της υπ΄αριθμ. 268/14-11-2013 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει κατ΄ ουσία την υπόθεση. Επιβάλλει στον ΧΡΗΣΤΟ ΛΙΣΓΑΡΑ ποινή αγωνιστικού αποκλεισμού ενός (1) χρόνου αρχομένης από 21-9-2013 και αναστέλλει την εκτέλεση της εν λόγω ποινής που επιβλήθηκε κατά το χρονικό διάστημα από 21-4-2014 και εφεξής έως 21-9-2014».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Έργο που θα μεγεθύνει ακόμη περισσότερο τον Ολυμπιακό το νέο Καραϊσκάκη»

«Η ΑΕΚ εξετάζει τον Τσέρνικοφ της Κράσνονταρ και είναι διατεθειμένη να δώσει 7 εκατ. ευρώ»

Τσορμπατζόγλου: «Πώς ο ΠΑΟΚ κατέληξε στην επιλογή Λίσι - Ο ρόλος Μάτος, το νέο οργανόγραμμα και οι ανάγκες του ρόστερ»

Δεσύλλας: «Ενσωματώνονται Πένια και Τσάπρας στον Παναθηναϊκό - Πρώτη για Καμαρά»

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» με Καμαρά στην Ολλανδία και από Τρίτη… τσίτα τα γκάζια!

Ο Πένια ανακοινώνεται την Τρίτη από τον Παναθηναϊκό και πάει άμεσα Ολλανδία μαζί με Τσάπρα και Κοτσόλη

Μώραλης: «Μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο γήπεδο της χώρας το νέο Καραϊσκάκη - Θα αναβαθμιστεί η είσοδος της πόλης»

Λεβαδειακός για Τσάπρα: «Εξελίχθηκε σε έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της γενιάς του»

«Mισό λεπτό, ρε παιδιά, βλέπω τον Ζέλικο»: Eπικό βίντεο του Παναθηναϊκού με Τσάπρα και παρουσίαση Ομπράντοβιτς!

Με… Domenica το video του Παναθηναϊκού για τη μεταγραφή Τσάπρα - Ποιος ο λόγος