Να… ριζώσει στην Ευρωλίγκα επιθυμεί η Βαλένθια, γι’ αυτό και γίνονται οι σχετικές επαφές με τη διοργανώτρια αρχή. Την αποκάλυψη έκανε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Ενρίκ Καρμπονέλ.

«Είναι τρελό να είμαστε στο Μάρτιο και να μην ξέρουμε σε ποια διοργάνωση θα παίζουμε τη νέα σεζόν. Έχουμε, για παράδειγμα, ένα εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση που πρέπει να παίξουμε στο Eurocup», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Συνεργαζόμαστε με την Ευρωλίγκα ώστε να έχουμε μια σταθερότητα, είτε με μόνιμη άδεια (σ.σ. όπως έχουν Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια) είτε με μια άδεια για λίγα χρόνια. Θέλουμε να είμαστε στην Ευρωλίγκα για ένα μεγάλο διάστημα και στη διοργάνωση αντιλαμβάνονται ποιο είναι το πρόβλημα στον σχεδιασμό όταν η συμμετοχή σου δεν είναι σταθερή».

Η Βαλένθια βρίσκεται στο τελικό στάδιο της κατασκευής της «Ρόιγκ Αρένα», που θα αντικαταστήσει τη «Φοντέτα». Στην κεφαλή του συλλόγου βρίσκεται η ζάπλουτη οικογένεια Ρόιγκ, που έχει υπό την κατοχή της τη μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Ισπανία, ενώ έχει φροντίσει να δημιουργήσει ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο με πολλούς χώρους και για τα τμήματα υποδομής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Euroleague: Γαλλικός «εμφύλιος» και ματσάρες σε Μιλάνο, Ντουμπάι και Τελ Αβίβ

Μπάγερν-Παναθηναϊκός AKTOR: Αποστολή στο Μόναχο χωρίς Ναν για τους «πράσινους»

Μιλουτίνοφ: «Δεν περίμενα να κερδίσουμε με τέτοια διαφορά»

Πενιαρόγια: «Ήμασταν πολύ κακοί, ειδικά στην άμυνα - Να καταλάβουμε σε πόσο δύσκολη κατάσταση βρισκόμαστε»

Μπαρτζώκας: «Για εμάς ήταν σημαντικό να τελειώσουμε το παιχνίδι με σεβασμό στην Παρτίζαν»

Βεζένκοφ: «Ήταν ολοκληρωτική εμφάνιση, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι»

Παπανικολάου: «Να συνεχίσουμε να διεκδικούμε όσα μας αξίζουν στο παρκέ»

«Το έκανε πολύ εύκολο με τη σοβαρότητά του ο Ολυμπιακός, συνεχίζει σε ρυθμούς MVP ο Βεζένκοφ»: Το σχόλιο του Νίκου Ζέρβα

Μποζίκας: «Εμείς κάναμε το παιχνίδι να φανεί τόσο εύκολο - Θυμίζουμε το μπάσκετ που θέλουμε να παίξουμε»

Αυτό θα πει αγνή αγάπη: Παρά το -38 από τον Ολυμπιακό οι φίλοι της Παρτίζαν στήριξαν τους παίκτες!