Ευχάριστα νέα περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τους Αντονί Μουνιέ και Όσκαρ Χίλιεμαρκ, που αποτελούν τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, να προπονούνται σε φουλ ρυθμούς και να φωνάζουν «παρών» για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Από το ματς με τους Φαίακες δεν θα απουσιάζει πιθανότατα ούτε ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο Έλληνας χαφ ακολούθησε την Δευτέρα ατομικό πρόγραμμα αλλά όλα δείχνουν πως θα είναι κανονικά στη διάθεση του Ουζουνίδη για το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής.

Απόντες από την προπόνηση ήταν ο Σιλά που αγωνίζεται με την Εθνική του Μάλι και ο Λουντ που είχε υποχρεώσεις με την Φιλανδία.

Παράλληλα, ο Κουλιμπαλί έχει τεθεί νοκ άουτ με θλάση στον προσαγωγό, ο Βιγιαφάνιες βρίσκεται σε στάδιο αποθερεπαίας και θα πάρει ακόμη χρόνο να επιστρέψει ενώ ο Μολέδο κάνει… αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Απόλλωνα για την 4η αγωνιστική.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Τετέ η Γκρέμιο, προτιμά άμεση πώληση ο Παναθηναϊκός»

ΠΑΟΚ: Επίσκεψη σε ξενώνα καρκινοπαθών παιδιών

Τσακίρης: «Η θέση που έχει κινηθεί πιο ουσιαστικά για μεταγραφή η ΑΕΚ - Αδικαιολόγητο να είναι μακράν πρώτη στις κάρτες»

ΠΑΟΚ: Προπονητικό κέντρο και στην Κέρκυρα για την Ακαδημία

Νικολακόπουλος: «Κάτι λέει που όλοι θεωρούν ακόμα τον Ολυμπιακό πρώτο φαβορί παρά τις δύο οδυνηρές γκέλες»

Ο Παντελίδης πήρε το πτυχίο του και η Κηφισιά τον συνεχάρη

Αθανασίου: «Καυτός Ιανουάριος με προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Θέλει κάποιες γενναίες αποφάσεις»

Marca για ψαλιδάκι Ελ Κααμπί: «Αυτή η έμπνευση μόνο στο δικό του μυαλό θα μπορούσε να υπάρξει»

Στη Βραζιλία ο Τετέ, απάντησε σε ερώτηση για το ενδιαφέρον της Γκρέμιο

Κετσετζόγλου: «Χαφ και φορ οι προτεραιότητες της ΑΕΚ-Κοιτάζει και Σάλιακα για μπακ»