Ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων, ακολουθούσε όλο αυτό το διάστημα ο Σεμπάστια Λέτο, ώστε να μην υπάρχει καταπόνηση στον οργανισμό του και να μην βγάλει τραυματισμούς.

Ωστόσο, ο «Σέμπα», βλέποντας ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης ποντάρει πολλά στην φυσική κατάσταση των παικτών και δίνει ιδιαίτερη σημασία σε αυτό το κομμάτι, αποφάσισε να βάλει τέλος στο πρόγραμμα που ακολουθούσε στο Κορωπί και να ακολουθήσει τους κανονικούς ρυθμούς μαζί με το υπόλοιπο σύνολο.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο Αργεντινός, μίλησε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και του ζήτησε να μπει σε φουλ ρυθμούς μαζί με τους συμπαίκτες του, με τον Έλληνα τεχνικό να συναινεί στην επιλογή του παίκτη.

Μάλιστα, ο Λέτο για πρώτη φορά ακολούθησε το πρόγραμμα το οποίο έβγαλε κανονικά, χωρίς κάποιο πρόβλημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: «Έγκαιρη προσέλευση στο Πανθεσσαλικό για το καλό όλων» - Ανοίγουν στις 15:00 οι θύρες

Στασινόπουλος για Λιόλιο: «Ο στόχος να φύγει από το μπάσκετ επετεύχθη – Το έγκλημα θα τιμωρηθεί, προτείνω Γιαννάκη»

Αθανασίου: «Μεγάλο το δέσιμο του κόσμου με τον Παναθηναϊκό-Δύσκολο το ματς στον Βόλο»

Βόλος: «Ο Λούνα εξοφλήθηκε πλήρως - Το έγγραφο που το αποδεικνύει» (pic)

Τσακίρης: «Πρέπει να βρει ισορροπία μεταξύ εντός και εκτός έδρας η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει μάθει να παίζει με απουσίες ο ΠΑΟΚ - Δεν νομίζω με δύο φορ, τα δεδομένα για την 11άδα»

Νικολακόπουλος: «Θα έχει μεγάλο κέρδος ο Ολυμπιακός την άλλη Κυριακή, αν κάνει καλά σήμερα τη δουλειά του…»

Πένια: «Πολύ θετική η εμπειρία στον Παναθηναϊκό-Αισθητή παντού η αντιπαλότητα με Ολυμπιακό»

Stoiximan Super League: Κυριακή με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη και ΠΑΟΚ στην 8η αγωνιστική

Στο «μικροσκόπιο» της Ρόμα ο Πιρόλα - Τον υπολογίζει και ο Μαντσίνι