Ο πόλεμος με την Παλαιστίνη και ο διαρκώς κίνδυνος από την εκτόξευση πυραύλων σε αρκετές πόλεις του Ισραήλ, οδήγησαν την εγχώρια λίγκα μπάσκετ, Winner League, στην απόφαση να συνεχιστεί μέχρι νεωτέρας το πρωτάθλημα σε «φούσκα» στο Εϊλάτ, ξεκινώντας από την Τετάρτη, 19 Μαΐου.

«Αν η κατάσταση βελτιωθεί στο εγγύς μέλλον, οι παίκτες θα βγουν από τη φούσκα και την επόμενη ημέρα της εκτόνωσης των εχθροπραξιών, οι αγώνες θα συνεχίσουν στα γήπεδα των ομάδων», αναφέρει η Winner League, που βάσει σχεδίου θα φιλοξενεί τρία ματς καθημερινά στο Εϊλάτ.

Η απόφαση της λίγκας έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις μεταξύ των παικτών, κυρίως των ξένων. Χαρακτηριστικά, ο Οθέλο Χάντερ κατηγόρησε ανοιχτά τη διοργανώτρια αρχή. «Για άλλη μια φορά δείξατε στον κόσμο ότι η διασκέδαση είναι σημαντικότερη από την ασφάλεια των ανθρώπων», έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άντιτς: «Μακάρι να πάρει την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός, αλλιώς η Φενέρ» - Το σχόλιο για Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς

Μπαρτσελόνα: Τραυματισμός στον ώμο για τον νεοφερμένο Εβμπουομουάν

Τούμπαρε την Αρμάνι και τώρα Ολυμπιακός ή Φενέρ για τον Ερυθρό Αστέρα στο IBT Crete

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Βαλένθια για τα ματς με Ερυθρό Αστέρα και Μπάγερν στην Ευρωλίγκα

Ανοίχτηκε για τα προβλήματα της Βιλερμπάν ο Πάρκερ: «Να μη ζήσουμε κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβη στη Μονακό»

Παρουσιάστηκε από τη Βαλένθια ο Σορτς: «Μου ταιριάζει ο ρόλος του ηγέτη - Έπαιξε ρόλο η σειρά playoffs για να έρθω»

Οι δωδεκάδες της αναμέτρησης Αρμάνι Μιλάνο - Ερυθρός Αστέρας στο IBT Crete

Oι επετειακές φανέλες της Φενέρμπαχτσε για τη συμπλήρωση 120 χρόνων από την ίδρυσή της

Πρόβλημα με το διαβατήριο ο Μονέκε: Δεν ταξιδεύει με τον Ερυθρό Αστέρα στον Ηράκλειο

«Επιστρέφει στη Χάποελ ο Καμπόκλο»