Ανοιχτά θα είναι σήμερα, Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, τα εμπορικά καταστήματα στο νομό Θεσσαλονίκης, καθώς τίθεται σε ισχύ το εορταστικό ωράριο λειτουργίας τους.

Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος (ΕΣΘ), τα εμπορικά καταστήματα στο νομό Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσουν την Κυριακή 15/12 από τις 11 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα, όπως και τις Κυριακές 22/12 και 29/12, με το αντίστοιχο ωράριο.

Από τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα στο νομό Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ, ενώ το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου το ωράριο λειτουργίας τους είναι από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ, ενώ την παραμονή των Χριστουγέννων, θα κλείσουν στις 6 το απόγευμα.

Κλειστά θα παραμείνουν τα εμπορικά καταστήματα την ημέρα των Χριστουγέννων και την επομένη (26 Δεκεμβρίου), όπως και την Πρωτοχρονιά, ενώ από τον ΕΣΘ προτείνεται να μην λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα και την Πέμπτη 2/1/2020.

Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου οι καταναλωτές θα μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους κατά τις ώρες 10.00- 21.00 και το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου από τις 10.00 ως τις 18.00.

Στις 30 Δεκεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ στις 31 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σκάνδαλο με ΜΚΟ: Προφυλακίστηκε η σύντροφος του 37χρονου - «Τα χρήματα τα έπαιξε στον τζόγο»

Σκάνδαλο με ΜΚΟ: Προφυλακίστηκε η σύντροφος του 37χρονου - «Τα χρήματα τα έπαιξε στον τζόγο»

Διπλό φονικό στη Φθιώτιδα: Ο δράστης είναι ο θείος των θυμάτων - «Δεν μου φέρονταν καλά»

Συναγερμός στην Ευρώπη: Απειλές για βόμβα σε 4 αεροσκάφη σε Βαρσοβία, Μούρθια και Σόφια!

Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης - Πέντε συλλήψεις

Τέμπη: «Ένιωθα να καίγομαι ζωντανή» - Η κατάθεση επιζήσασας από το κυλικείο

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου καιρικών φαινομένων - Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Παρα λίγο τραγωδία στη Μυτιλήνη: Ανατράπηκε ταξί με τρεις μαθητές – Όλοι καλά στην υγεία τους

Αστυνομικός στο Χαλάνδρι έχασε υποπολυβόλο και χειροβομβίδα κρότου-λάμψης

Παιδική πορνογραφία: Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ έγινε στόχος έρευνας στο Μεξικό