Ορθάνοιχτο είναι το ενδεχόμενο απόκτησης εξτρέμ από την ΑΕΚ. Ο Λιβάι Γκαρσία είναι αυτός που έχουν ξεχωρίσει οι «κιτρινόμαυροι» και μάλιστα, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», δεν έχουν μείνει στο φιλολογικό ενδιαφέρον.

Η «Ένωση» βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την πλευρά του 22χρονου άσου από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, ενώ μιλά και με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, στην οποία και ανήκει ως το 2022. Ο ποδοσφαιριστής είναι απόλυτα θετικός στο να μετακομίσει στην ΑΕΚ, ενώ ο σύλλογος του Ισραήλ αν και οι αρχικές απαιτήσεις του κρίνονταν υπερβολικές, εμφανίζεται εσχάτως διαλλακτικός.

Την υπόθεση Γκαρσία ή ενός πιθανού άλλου στόχου για τα εξτρέμ μπορεί να οδηγήσει σε ταχύτερες διαδικασίες ενδεχόμενη πώληση του Ντάνι Βέρντε. Οι εκπρόσωποι του Ιταλού εξτρέμ έχουν ενημερώσει για ενδιαφέρον από την πατρίδα του και όχι μόνο, αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη προσφορά για τον Ναπολιτάνο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς και οι αρχηγοί της ομάδας εύχονται καλά Χριστούγεννα

Ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες για Λιβάι Γκαρσία - Τι λέει η Σπαρτάκ

Πιρόλα: «Θα έπαιρνα χίλιες φορές την απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό - Ελπίζω να με λάβουν υπόψη στην εθνική Ιταλίας»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά το 2025 με τη γιορτή του Πανάθα!

Η νέα Χριστουγεννιάτικη mini-movie του ΠΑΟΚ με Σκιαδαρέση, Μαυρόπουλο, Ζαμπούνη και… Τάισον σε ρόλο έκπληξη!

Νικολακόπουλος: «Τι θα φέρει ο Άη Βασίλης στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Τα χαρακτηριστικά του χαφ και του φορ που θέλει η ΑΕΚ - Τι ισχύει με Τσάπρα»

Υπεύθυνος επικοινωνίας ΤΣΣΚΑ: «Είναι ο Νίκολιτς προδότης ή όλοι στην ομάδα είναι ηλίθιοι που τον άφησαν να φύγει;»

«Όλα τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα σαν του μικρού μας φίλου!»: Οι χριστουγεννιάτικες ευχές του Ατρομήτου

Μοίρασε και φέτος χαμόγελα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ο Ατρόμητος

TAGS: A.E.K.