Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί η καθοριστική συζήτηση της διοίκησης του Άρη με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, με τον οποίο έχουν υπάρξει δύο επαφές για την έναρξη της συνεργασίας.
Στη δεύτερη, μάλιστα, συζητήθηκαν και οι οικονομικοί όροι ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφού σε όλα τα υπόλοιπα θέματα τα έχουν βρει.
Όπως γράφει η SportDay, οι Θεσσαλονικείς και ο Έλληνας προπονητής υπάρχει μια μικρή διαφορά που δεν είναι, όμως, τέτοια που να εγκυμονεί κινδύνους και λογικά θα καλυφθεί από το πριμ ανόδου.
Βοηθοί του κ. Καλαϊτζίδη θα είναι οι ίδιοι που είχε και στη Βέροια. Δηλαδή, ο βοηθός του Γιώργος Κικερίδης και ένας γυμναστής.
Πρόθεση της διοίκησης είναι τη Δευτέρα να τελειώσει θετικά το θέμα του προπονητή και να γίνουν οι ανακοινώσεις ώστε από την επόμενη μέρα να αρχίσει να τρέχει ο αγωνιστικός σχεδιασμός.