Ανακοίνωση κατά της δημοτικής αρχής της Νέας Σμύρνης εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος. Οι κυανέρυθροι τονίζουν πως ο δήμος δεν έχει βοηθήσει καθόλου στα βελτιωτικά έργα που γίνονται στο γήπεδο της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει στον φίλαθλο και όχι μόνο κόσμο της Νέας Σμύρνης, την στάση της Δημοτικής Αρχής της πόλης, η οποία είναι παντελώς απούσα, από όλα τα βελτιωτικά έργα που έχουν ήδη γίνει ή έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο στάδιο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Σε αντίθεση με άλλους Δήμους, που θεωρούν την ευρωπαϊκή συμμετοχή της οικείας ομάδας τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ως τιμή για την πόλη, ο Δήμος Νέας Σμύρνης, όχι μόνο δεν στέκεται αρωγός στις προσπάθειές μας, αλλά δεν κάνει ούτε τα αυτονόητα.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ενώ από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την νομιμοποίηση του γηπέδου, πληρώνοντας περίπου 70.000 ευρώ (αγωνιστικός χώρος, βοηθητικοί χώροι, πισίνες, κλειστά γυμναστήρια, εξέδρες στις οποίες φιλοξενούνται σχεδόν όλες οι δραστηριότητες του ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ), ο Δήμος Νέας Σμύρνης δεν πληρώνει το παράβολο των 10.000 ευρώ.

Επιπροσθέτως παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις μας, για βελτίωση της πρόσβασης των οπαδών στις Θύρες 2 και 3, ο Δήμος μας κοροϊδεύει εδώ και περίπου 1,5 χρόνο, μην στέλνοντας ειδικό συνεργείο να ρίξει λίγη πίσσα, προκειμένου να μην πλημμυρίζει ο χώρος τις ημέρες που βρέχει και για την ασφάλεια του κόσμου. Επίσης δεν έχει γίνει καν η σήμανση του γηπέδου, ούτε και η τοποθέτηση πινακίδων σε κομβικά σημεία της πόλης, προκειμένου να γνωρίζουν και οι επισκέπτες πως να κατευθυνθούν στο στάδιο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας