Στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας επέστρεψε ο αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων, έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, την ώρα που διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, με τους γιατρούς να κρίνουν πως είναι επικίνδυνο να υποβληθεί τη δεδομένη χρονική στιγμή δεύτερη χειρουργική επέμβαση.

Η φωτοβολίδα χτύπησε αρτηρία του αστυνομικού, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρή αιμορραγία χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με το χτεσινό ιατρικό ανακοινωθέν περίπου στις 23:00 ξεκίνησε η διαδικασία της ανάνηψης αφού όταν έφθασε στο νοσοκομείο ο αστυνομικός δεν είχε τις αισθήσεις του, 25 λεπτά αργότερα έπαθε καρδιακή ανακοπή, όμως μετά από 10 λεπτά οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν και να τον σταθεροποιήσουν αιμοστατικά.

Στη συνέχεια μπήκε στο χειρουργείο και ακολούθησε πολύωρη επέμβαση. Οι γιατροί κατάφεραν να περιορίσουν την αιμορραγία και μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν αφαιρέθηκε από το πόδι του ένα μεταλλικό αντικείμενο μήκους 5 εκατοστών, 2 εκατοστών πάχους και 2 εκατοστών πλάτους.

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:
«Δολοφονική επίθεση σε βάρος αστυνομικών» χαρακτηρίζει η ΕΛΑΣ, σε ανακοίνωσή της, τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη». Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, χούλιγκανς βγήκαν από το γήπεδο και πραγματοποίησαν ευθεία βολή ναυτικών φωτοβολίδων, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό αστυνομικού της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης (ΥΑΤ), ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, έχουν προσαχθεί πάνω από 400 άτομα, τα οποία οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Μεταγωγών Αττικής, όπου πραγματοποιείται πλήρης εξακρίβωση στοιχείων, λήψη μαρτυρικών καταθέσεων, καθώς και λήψη δειγμάτων με σκοπό την ανίχνευση πυρίτιδας.

Από την αστυνομία υπογραμμίζεται πως υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι ανάμεσα στους προσαγόμενους βρίσκονται οι δράστες της επίθεσης».


Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ghost Pitur: Ποιος είναι ο «φαντομάς» που τη νύχτα σβήνει τα γκράφιτι από τους τοίχους

Υπό κράτηση ο 36χρονος Γεωργιανός κατάσκοπος στη Σούδα - Σε επιφυλακή οι Αρχές για πιθανούς στόχους

Τροχαίο στην Κατεχάκη: ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανή

40χρονος αφαίρεσε από εγκαταστάσεις του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη καλώδια χαλκού βάρους 70 κιλών!

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Παπαθανάσης: Με πόρους του ΕΣΠΑ η αναβάθμιση της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, ύψους 6 εκατ. ευρώ

Περίπου 1.500 Έλληνες εγκλωβισμένοι στα ΗΑΕ - Αν δεν ανοίξει ο εναέριος χώρος, δεν μπορεί να γίνει μεταφορά τους

Μουσαντάμ: Η παράξενη ιστορία της xερσονήσου που ελέγχει τα Στενά του Ορμούζ

Πυραυλική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ τα ξημερώματα της Τρίτης

Το Ιράν έπληξε την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία, αντίποινα προανήγγειλε ο Τραμπ - Το Ισραήλ χτυπά τη Βηρυτό