Στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση μέχρι τώρα στη φετινή ΑΕΚ, έχουν στραμμένη την προσοχή τους άπαντες στο στρατόπεδο της Ένωσης.

Για το λόγο αυτό και προκειμένου οι παίκτες της ομάδας να είναι απόλυτα προσηλωμένοι στο παιχνίδι με το «τριφύλλι», ο Σωτήρης Μανωλόπουλος γνωστοποίησε την απόφαση μετά την προπόνηση του Σαββάτου η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» να αποσυρθεί και να καταλύσει σε ξενοδοχείο της Αττικής.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που Έλληνας τεχνικός καταφεύγει σε μία τέτοια κίνηση, καθώς κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και πριν το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη για την περσινή σεζόν, όπου η ΑΕΚ είχε καταφέρει να επικρατήσει τελικά με 81-61.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς

Πήρε τον Ζεμπ Τζάκσον το Μαρούσι

TAGS: A.E.K.