Περιπέτειες για μέλη της Team USA. Οι ΝτεΜάρκους Κάζινς, ΝτεΆντρε Τζόρνταν και ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, πιθανώς και ακόμη τρεις παίκτες που δεν έχουν γίνει γνωστοί, εθεάθησαν σε οίκο ανοχής στο Ρίο το βράδυ της Τετάρτης.

Οι ΝΒΑερς βρέθηκαν στο Termas Monte Carlo, που επισήμως περιγράφεται ως σπα που παίζει μουσική, αλλά αποτελεί κοινό μυστικό πως προσφέρει άλλες υπηρεσίες.

Άνθρωπος του περιβάλλοντος της ομάδας είπε πως οι παίκτες θεώρησαν πως ήταν ένα απλό μπαρ και όταν κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται αποχώρησαν από το χώρο. Μαρτυρίες αναφέρουν πως ήπιαν κάποια ποτέ και έφυγαν γρήγορα.











ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πιο ακριβό event των Ολυμπιακών Αγώνων του 2028 ο τελικός του μπάσκετ

Η ΔΟΕ αναστέλλει τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τις αθλητικές διοργανώσεις και ανοίγει τον δρόμο στους αθλητές της χώρας!

Απόφαση ορόσημο: Η ΔΟΕ ανακοίνωσε πριμ πρόκρισης για τους αθλητές που θα συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες

ΔΟΕ: «Το 2029 με νέα διαδικασία η επιλογή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2036»

Η ΔΟΕ σταματά τη συμμετοχή των τρανς και ιντερσεξ ατόμων σε αγώνες γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Ο Πύρρος Δήμας υπέγραψε στον Τοίχο των Ολυμπιονικών

ΕΟΕ: Επιχορήγηση 300.000 ευρώ σε 11 ομοσπονδίες για Ολυμπιακή Προετοιμασία

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις