Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση παρουσιάζεται να επιδιώκει η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τον έγκυρο ρεπόρτερ, Ουριέλ Ιουγκτ, η «Ένωση» προσπαθεί να κάνει δικό της τον Ρομπέρτο «Τούκου» Περέιρα.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση, οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Κάτι που μπορεί να συμβεί, όπως σημειώνεται, ως ελεύθερος από την Ουντινέζε (όπου αγωνίζεται την τελευταία τετραετία).



Ο 33χρονος Περέιρα αγωνίζεται τόσο ως δεξί εξτρέμ, όσο και ως κεντρικός χαφ και αυτή είναι η δεύτερη θητεία που ολοκληρώνει στην ιταλική ομάδα (έχοντας παίξει εκεί και το διάστημα 2011-2015).

Μετράει συνολικά με την Ουντινέζε 227 συμμετοχές (καταγράφοντας 27 γκολ και 37 ασίστ), ενώ το 2016 πωλήθηκε έναντι 17 εκατ. ευρώ στη Γιουβέντους (όπου πραγματοποίησε 68 εμφανίσεις, με 6 γκολ και 5 ασίστ).

Το 2020 έκανε νέα μεταγραφή στη Γουότφορντ έναντι 9 εκατ. ευρώ (όπου έπαιξε 115 φορές, μετρώντας 18 γκολ και 8 ασίστ), ενώ είναι και διεθνής με την εθνική Αργεντινής, έχοντας να επιδείξει 19 συμμετοχές και 2 γκολ.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο

TAGS: A.E.K.