Αρχικά, έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Μάνθο Πουλινάκη, για την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής του συλλόγου στην επόμενη Σούπερ Λίγκα, με τα υπόλοιπα μέλη να απονέμουν τα εύσημα σε όλους όσοι βοήθησαν να λυθεί το συγκεκριμένο ζήτημα θετικά για την ομάδα.

Για το θέμα του γηπέδου, αποφασίστηκε να γίνουν οι απαραίτητες μελέτες και ο συντονισμός των διαδικασιών, ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες άμεσα στο «Γεντί Κουλέ» και να μην υπάρξει πρόβλημα με τη χρησιμοποίηση του γηπέδου τη νέα περίοδο.

Για το δεύτερο θέμα, παρουσιάστηκε και εγκρίθηκε το πλάνο που είχε καταρτιστεί από το εμπορικό τμήμα της ΠΑΕ και το οποίο περιλαμβάνει σημαντική μείωση στις τιμές και αύξηση στις παροχές για τους φιλάθλους. Τα εισιτήρια διαρκείας θα παρουσιαστούν από την ΠΑΕ σε συνέντευξη Τύπου.

Τέλος, από την ΠΑΕ θα γίνουν ταυτόχρονα και όλες οι απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να ανοίξει την επόμενη αγωνιστική περίοδο η θύρα 6 του γηπέδου.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατρόμητος: Με δύο επιστροφές και απουσίες η αποστολή

«Στιγμές σαν και αυτές»: Το υπέροχο βίντεο της ΑΕΚ από τη νίκη με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

TAGS: ΟΦΗ