Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Κέβιν Μπούα.

Ο Ελβετός εξτρέμ της Βασιλείας φαίνεται πως έχει όλο το «πακέτο» που ψάχνουν οι Πειραιώτες μετά την πώληση του Ντανιέλ Ποντένσε στη Γουλβς.

Από την Παρασκευή έχουν προκύψει διάφορες πληροφορίες για τον 26χρονο άσο, όπως ότι έχει πρόταση στα χέρια του από τους «ερυθρόλευκους» με 570.000 ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει αυτή τη στιγμή. Το συμβόλαιο του διεθνούς άσου λήγει το καλοκαίρι και σήμερα το «Φως των Σπορ» αναφέρει πως μόλις πληροφορήθηκε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ιδιαίτερα θετικός για την αλλαγή στην καριέρα του.

Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του συγκεκριμένου παίκτη και δείχνουν έτοιμοι να κάνουν τη κίνησή τους. «Σύμμαχος» φαίνεται πως είναι και ο πατέρας – μάνατζερ του Μπούα, Άνχελ, και περιμένει πως την κατάλληλη στιγμή θα φτάσει η προσφορά από μεριάς «ερυθρολεύκων».

Η Βασιλεία, τώρα, αναμένεται να προσπαθήσει να δέσει τον Μπούα με νέο συμβόλαιο, ενώ παράλληλα υπάρχουν και άλλες ομάδες (όπως η Μπεσίκτας) που παρακολουθούν την περίπτωσή του, αλλά στην Ελβετία υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ανατροπή πρωτιάς της ΑΕΚ και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού

Νίκολιτς: «Δουλεύουμε με τον Ριμπάλτα για να φέρουμε παίκτες με προοπτική, οι προσδοκίες έχουν εκτοξευτεί»

Ξεπερνά τον έναν μήνα η απουσία του Παβλένκα στον ΠΑΟΚ

Αθανασίου: «Κίνδυνος να γράψει αρνητική ιστορία ο Παναθηναϊκός – Ούτε στις νίκες έχει καλή εικόνα»

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μπούσης: Άφησε να εννοηθεί ότι δεν έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Εντυπωσιακό κλείσιμο στη χρονιά για τον ΠΑΟΚ - Κοντά στην κορυφή και επιστρέφει ενισχυμένος»

Κόντης: «Συγκλονιστική εμφάνιση από τα παιδιά, αλλά όταν είσαι τόσο κοντά...»

Σοβαρή ζημιά στο γόνατο για Παβλένκα, τον χάνει για μεγάλο διάστημα ο ΠΑΟΚ

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ομάδα στην Τούμπα - Να δώσει ταυτότητα ο Μπενίτεθ»

Τσακίρης: «Έπρεπε να ματώσει για να σπάσει την παράδοση η ΑΕΚ - Διόρθωσε το λάθος του με τον Γκρούγιτς ο Νίκολιτς»