Μετά το προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου, σειρά για μερικές στιγμές χαλάρωσης για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, έκαναν αποθεραπεία.

Αναλυτικά, το δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει: «Πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα. Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις στο γυμναστήριο, ολιγόλεπτο χαλαρό τρέξιμο στο γήπεδο και θεραπείες με μασάζ, σάουνα και κρύο νερό.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με μπάλα, αγωνιζόμενοι σε μικρό χώρο 6 εναντίον 6, μετά την καθιερωμένη προθέρμανση.

Ο Ολίσε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε έντονο ρυθμό χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, όπως και ο Βούκιτς, ενώ Κατσικάς και Σταφυλίδης προπονήθηκαν ατομικά. Ο Γιακουμής έλειπε λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατρόμητος: Με δύο επιστροφές και απουσίες η αποστολή

«Στιγμές σαν και αυτές»: Το υπέροχο βίντεο της ΑΕΚ από τη νίκη με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.