Επιστροφή στα «τρίποντα»… γεμάτη άγχος για τη Σεβίλλη! Η ομάδα της Ανδαλουσίας επικράτησε 4-2 υποδεχόμενη τη μαχητική Γρανάδα στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της La Liga. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους, οι οποίοι εν τέλει χαμογέλασαν σκοράροντας δις στις καθυστερήσεις.

Έτσι, η ομάδα του Λοπετέγι πήρε την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις αποτυχημένες προσπάθειες στο πρωτάθλημα και βρέθηκε στο +3 (ούσα 2η) από την 3η -αλλά και με δύο παιχνίδια λιγότερα- Μπαρτσελόνα. Αντίθετα, η Γρανάνα παρέμεινε στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Στα του ματς, η Γρανάδα -στην πρώτη φάση του αγώνα- άνοιξε το σκορ στο 23' με σουτάρα του Ματσίς από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απαντήσουν σχετικά άμεσα (32'), με τον Ντιέγκο Κάρλος να αξιοποιεί την ωραία σέντρα του Νάβας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Οκάμπος, λίγο πριν περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου, έγραψε το 2-1. Ένα γκολ που μέτρησε στο 66' με τη συνδρομή του VAR, καθώς αρχικά είχε ακυρωθεί για οφσάιντ. Αντίθετα, δεν κατακυρώθηκε -σωστά- εκείνο του Μιρ στο 76' (φάουλ στην αρχή της φάσης). Τα λεπτά κυλούσαν, με τους Σεβιγιάνους να θέλουν να προστατέψουν το υπέρ τους σκορ παίζοντας με τη φωτιά. Κάτι που πλήρωσαν στο 88', όταν ο Ντίας ισοφάρισε σε 2-2.

Παρόλα αυτά, το πλήγμα για την ομάδα του Λοπετέγι δεν ήταν ολέθριο, αφού ο Ράφα Μιρ πέτυχε το «χρυσό» γκολ στο 90'+3', ξεσηκώνοντας το «Σάντσεθ Πιθχουάν». Η Γρανάδα στην προσπάθειά της να ισοφαρίσει για ακόμα μια φορά, άφηνε κενά στα μετόπισθεν στo τέλος, με τον Πάπου Γκόμες να το εκμεταλλεύεται στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.


Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 8/4

Σεβίλλη-Γρανάδα 4-2
(32' Ντιέγκο Κάρλος, 66' Οκάμπος, 90'+3' Μιρ, 90'+10' Πάπου Γκόμες - 23' Ματσίς, 88' Ντίας)

Σάββατο 9/4

Κάντιθ-Μπέτις (15:00)
Μαγιόρκα-Ατλέτικο Μαδρίτης (17:15)
Βιγιαρεάλ-Αθλέτικ Μπιλμπάο (19:30)
Ρεάλ Μαδρίτης-Χετάφε (22:00)

Κυριακή 10/4

Οσασούνα-Αλαβές (15:00)
Εσπανιόλα-Θέλτα (17:15)
Έλτσε-Ρεάλ Σοσιεδάδ (19:30)
Λεβάντε-Μπαρτσελόνα (22:00)

Δευτέρα 11/4

Ράγιο Βαγεκάνο-Βαλένθια (22:00)

Το πρόγραμμα της επόμενης (32ης) αγωνιστικής:

Παρασκευή 15/4

Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μπέτις (22:00)

Σάββατο 16/4

Έλτσε-Μαγιόρκα (15:00)
Αλαβές-Ράγιο Βαγεκάνο (17:15)
Βαλένθια-Οσασούνα (19:30)
Χετάφε-Βιγιαρεάλ (22:00)

Κυριακή 17/4

Γρανάδα-Λεβάντε (15:00)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Εσπανιόλ (17:15)
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Θέλτα (19:30)
Σεβίλλη-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

Δευτέρα 18/4

Μπαρτσελόνα-Κάντιθ (22:00)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το κράτησε για το τέλος η Μπέτις σε ματς που άρχισε να της προκαλεί ανησυχία

Αποθέωσε Γιαμάλ ο Ράσφορντ: «Είναι ο πιο κοντινός παίκτης που έχω δει στο επίπεδο του Μέσι»

Μουρίνιο: Έγραψε ιστορία στη La Liga με 77% νίκες - «Είμαι νεκρός, έχω 40 πυρετό»

Μουρίνιο στον Αγκίρε: «Μην στεναχωριέσαι, οι παίκτες μου είναι πολύ καλύτεροι από τους δικούς σου»

Χαμός στη φυσούνα στο Βαλένθια-Ρεάλ: Ο Μπέλιγχαμ άρπαξε τον Μπραούλιο και ο Ρούντιγκερ χτύπησε σεκιουριτά

Άλωσε τη Βαλένθια με τριάρα, έπιασε την Μπαρτσελόνα και... περιμένει η Ρεάλ!

Έξαλλος ο Μαφέο στο ημίχρονο με Ρεάλ: «Είναι μ@@@κιες, σφυρίζουν φάουλ που δεν υπάρχουν»!

Τζέι Τζέι Γκάμπριελ: Το 16χρονο «διαμάντι» που πλησιάζει στη Ρεάλ – «Όνειρό μου η Χρυσή Μπάλα»

Χαμένη ευκαιρία για Σεβίλλη στην Ανδαλουσία κόντρα στην ντεφορμέ Αλαβές

Η επική ατάκα Μουρίνιο για το Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα: «Θέλω να χάσουν και οι δύο»!