Δεν ξέχασαν τον Σέρχιο Ρίκο οι ποδοσφαιριστές της Σεβίλλης!

Οι παίκτες του Ανδαλουσιάνικου συλλόγου λίγο πριν τη σέντρα του νικηφόρου τελικού του Europa League με αντίπαλο τη Ρόμα, προχώρησαν σε μια συγκινητική πράξη συμπαράστασης προς τον άτυχο Ισπανό πορτιέρε, ο οποίος βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην εντατική μετά από πτώση από άλογο.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες του ισπανικού συλλόγου φωτογραφήθηκαν με λευκά μπλουζάκια στα οποία αναγραφόταν το μήνυμα: «Kράτα γερά Σέρχιο, Είμαστε στο πλευρό σου.», ενώ λίγο μετά την κατάκτηση του τροπαίου ο αρχηγός Χεσούς Νάβας, μαζί με τον Ιβάν Ράκιτιτς ύψωσαν τη φανέλα με τον αριθμό 29, τον οποίο φορούσε κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Σεβίλλη ο Ισπανός πορτιέρε.

Θυμίζουμε ότι ο Σέρχιο Ρίκο, έχει γεννηθεί στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας και πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με τη φανέλα του συλλόγου από την ηλικία των 13 ετών.

Μεταξύ άλλων υπερασπίστηκε την εστία της σε 170 ματς, πανηγυρίζοντας 3 διαδοχικές σεζόν την κατάκτηση του UEFA Europa League.




ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Football Meets Data: Οι πιθανότητες για νίκη του Παναθηναϊκού στο πρώτο ματς με τη Μπέτις

Η «ρωσική ρουλέτα», το ξέσπασμα και το πάρτι στα αποδυτήρια: Η παρακάμερα του Παναθηναϊκού για την πρόκριση στο Πλζεν

Τσορμπατζόγλου: «Εντελώς... ξένος ο ΠΑΟΚ στο Βίγκο – Η κατάσταση των Μεϊτέ, Κωνσταντέλια και Τάισον»

Δεσύλλας: «Καθοριστικό για τον Παναθηναϊκό το ματς στην Αθήνα με την Μπέτις» - Τι είπε για το θέμα της έδρας

Η προσπάθεια έως το τέλος και το χειροκρότημα του κόσμου: Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ από την ήττα-αποκλεισμό στο Βίγκο

Ταμπόρδα ή Μπόρχα Ιγκλέσιας; Το δίλημμα της UEFA για την καλύτερη ασίστ

Οι ώρες των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού με την Μπέτις για τους «16» του Europa League

Ο φοβερός Άντονι, ο άτυχος Ίσκο και η σταθερότητα: Το προφίλ της Μπέτις

Η Μπέτις παίζει τα εντός έδρας ευρωπαϊκά της παιχνίδια σε άλλη έδρα

Τι έχει κάνει ο Παναθηναϊκός σε 33 παιχνίδια απέναντι σε Ισπανούς!